KOELKAST AANBIEDING

Een koelkast aanbieding houdt bij Witgoedhandel De Zwaan in dat u die koelkast bij onze concurrentie zeker niet goedkoper zult aantreffen. Regelmatig kopen we grote partijen koelkasten op die hier in de shop voor waanzinnig goedkope prijzen verkocht worden. Over het algemeen verkopen wij zo’n partij koelkasten razendsnel en dus vindt u hier op de pagina een snel wisselend aanbod van koelkasten met vriezer. Ook bieden wij u hier koelkast aanbiedingen van eigen ontwerp De Zwaan. Dit zijn koelkasten die wij zelf ontworpen hebben en laten produceren in de fabriek van een van de bekende Europese merken voor koelkasten. Dit zijn dus koelkasten die A-kwaliteit en A-klasse garanderen maar die ons eigen merk voeren en daardoor voor u vele malen goedkoper zijn. Een koelkast aanbieding is bij Witgoedhandel De Zwaan dus snel gevonden.

Een koelkast aanbieding bij Witgoedhandel De Zwaan

‘Spotgoedkope splinternieuwe koelkasten van A-kwaliteit’

Profiteer nu van onze koelkast aanbieding, nieuw in doos

Absoluut nergens goedkoper te vinden. Onze goedkope koelkast aanbiedingen komen splinternieuw in doos met twee jaar garantie van de fabriek. Als uw huidige koelkast net kapot gegaan is of u een extra koelkast nodig heeft in huis, dit is het moment om de profiteren van onze superaanbiedingen op koelkasten. Afgezien van onze eigen merk koelkasten hebben we vaak aanbiedingen op andere topmerken zoals Daewoo of Exquisit. Het soort koelkasten dat bij Witgoedhandel De Zwaan verkocht wordt is zeer uiteenlopend, maar meestal met een ruim volume, zeer geruisloos en van een uitstekende energieklasse.

Waarom een koelkast bij De Zwaan kopen?

Uw volgende koelkast koopt u het beste bij Witgoedhandel De Zwaan, omdat:

  • Alle koelkasten tegen absolute bodemprijzen verkocht worden, wij verkopen al een splinternieuwe tafelmodel koelkast vanaf € 150, soms goedkoper.
  • Nergens bestelt u makkelijker dan bij Witgoedhandel De Zwaan. U kunt niet alleen per e-mail, hier in de webshop op bij ons op locatie bestellen maar u kunt gewoon telefonisch uw bestelling doorgeven.
  • We hebben een razendsnelle levertijden. Alles wordt direct uit voorraad geleverd binnen één à twee dagen.
  • We hebben zeer goedkope bezorgkosten die per postcode berekend worden. Dit zijn eenmalige kosten dus als u meer artikelen besteld, blijft het bedrag voor de levering hetzelfde.
  • Bij De Zwaan hoeft u niet per se van tevoren af te rekenen. U kunt dit doen op het moment dat de koelkast bij u thuis afgeleverd wordt. Wel is het zo dat als u graag met iDEAL of per bankoverschrijving betaalt, u dit via de webshop zou moeten doen.

Extra info over onze witgoedartikelen in het algemeen

Witgoedhandel De Zwaan heeft niet alleen de beste koelkast aanbieding voor u, wij hebben op elk gewenst moment altijd meer dan 5000 witgoedapparaten op voorraad in onze showroom in Zwanenburg. Ook voor een wasmachine aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres, ook hierin zijn wij de goedkoopste in Nederland. Bij De Zwaan vindt u altijd de beste prijs, de beste service en garantievoorwaarden voor zowel gebruikt als splinternieuw witgoed.

‘Hieronder ziet u de huidige aanbiedingen die wij op koelkasten hebben. Bestel meteen want producten kunnen morgen uitverkocht zijn.’

Bosch koelkastBosch koelkast 2

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Aanbieding!
Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3 Uitverkocht

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00 250,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6 Uitverkocht

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00 285,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Luxe koel vriescombinatieLuxe koel vriescombinatie 10 Uitverkocht

LUXE KOEL VRIESCOMBINATIE

475,00 395,00

Een hele luxe koelkast met veel opties, nieuw in de doos met 2 jaar garantie. Deze luxe koel/vries combinatie is voorzien van o.a. een digitaal scherm, multi airflow system , no frost , led verlichting aan beide kanten in het koel gedeelte.