KOELKAST AANBIEDING

Een koelkast aanbieding houdt bij Witgoedhandel De Zwaan in dat u die koelkast bij onze concurrentie zeker niet goedkoper zult aantreffen. Regelmatig kopen we grote partijen koelkasten op die hier in de shop voor waanzinnig goedkope prijzen verkocht worden. Over het algemeen verkopen wij zo’n partij koelkasten razendsnel en dus vindt u hier op de pagina een snel wisselend aanbod van koelkasten met vriezer. Ook bieden wij u hier koelkast aanbiedingen van eigen ontwerp De Zwaan. Dit zijn koelkasten die wij zelf ontworpen hebben en laten produceren in de fabriek van een van de bekende Europese merken voor koelkasten. Dit zijn dus koelkasten die A-kwaliteit en A-klasse garanderen maar die ons eigen merk voeren en daardoor voor u vele malen goedkoper zijn. Een koelkast aanbieding is bij Witgoedhandel De Zwaan dus snel gevonden.

Een koelkast aanbieding bij Witgoedhandel De Zwaan

‘Spotgoedkope splinternieuwe koelkasten van A-kwaliteit’

Profiteer nu van onze koelkast aanbieding, nieuw in doos

Absoluut nergens goedkoper te vinden. Onze goedkope koelkast aanbiedingen komen splinternieuw in doos met twee jaar garantie van de fabriek. Als uw huidige koelkast net kapot gegaan is of u een extra koelkast nodig heeft in huis, dit is het moment om de profiteren van onze superaanbiedingen op koelkasten. Afgezien van onze eigen merk koelkasten hebben we vaak aanbiedingen op andere topmerken zoals Daewoo of Exquisit. Het soort koelkasten dat bij Witgoedhandel De Zwaan verkocht wordt is zeer uiteenlopend, maar meestal met een ruim volume, zeer geruisloos en van een uitstekende energieklasse.

Waarom een koelkast bij De Zwaan kopen?

Uw volgende koelkast koopt u het beste bij Witgoedhandel De Zwaan, omdat:

  • Alle koelkasten tegen absolute bodemprijzen verkocht worden, wij verkopen al een splinternieuwe tafelmodel koelkast vanaf € 150, soms goedkoper.
  • Nergens bestelt u makkelijker dan bij Witgoedhandel De Zwaan. U kunt niet alleen per e-mail, hier in de webshop op bij ons op locatie bestellen maar u kunt gewoon telefonisch uw bestelling doorgeven.
  • We hebben een razendsnelle levertijden. Alles wordt direct uit voorraad geleverd binnen één à twee dagen.
  • We hebben zeer goedkope bezorgkosten die per postcode berekend worden. Dit zijn eenmalige kosten dus als u meer artikelen besteld, blijft het bedrag voor de levering hetzelfde.
  • Bij De Zwaan hoeft u niet per se van tevoren af te rekenen. U kunt dit doen op het moment dat de koelkast bij u thuis afgeleverd wordt. Wel is het zo dat als u graag met iDEAL of per bankoverschrijving betaalt, u dit via de webshop zou moeten doen.

Extra info over onze witgoedartikelen in het algemeen

Witgoedhandel De Zwaan heeft niet alleen de beste koelkast aanbieding voor u, wij hebben op elk gewenst moment altijd meer dan 5000 witgoedapparaten op voorraad in onze showroom in Zwanenburg. Ook voor een wasmachine aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres, ook hierin zijn wij de goedkoopste in Nederland. Bij De Zwaan vindt u altijd de beste prijs, de beste service en garantievoorwaarden voor zowel gebruikt als splinternieuw witgoed.

‘Hieronder ziet u de huidige aanbiedingen die wij op koelkasten hebben. Bestel meteen want producten kunnen morgen uitverkocht zijn.’