KOEL VRIES COMBI

Een koel vries combi oftewel een koelkast met vriezer vindt u hier in de shop in alle soorten en maten. Over het algemeen verkopen wij partijen koelkasten, wat inhoudt dat u hier een wisselend aanbod aantreft met steeds andere koel vries combinaties. We bieden u zowel koel vries combi’s aan van merken als Daewoo, Exquisit en vele andere maar ook koelkasten van eigen ontwerp De Zwaan. Dit zijn over het algemeen zuinige geruisloze koelkasten met een ruime inhoud. Koelkasten van een dergelijke kwaliteit waarbij gedacht is aan een groot vriesgedeelte gaat u ergens anders zeker niet goedkoper vinden. De koelkasten van eigen ontwerp laten wij fabriceren in de fabriek van een bekend Europees merk voor koelkasten, en wij kunnen hiermee garanderen dat elke koel vries combi de A-kwaliteit en A-klasse heeft.

Uw koel vries combi vindt u nergens goedkoper

‘A-kwaliteit supergoedkope koelkasten met vriesgedeelte’

Koel vries combi’s splinternieuw in doos

Als u net een nieuwe koelkast nodig heeft omdat uw oude kapot gegaan is, zit u hier op de pagina goed. Veel van de koel vries combinaties komen met meerdere vrieslades, wat deze combi’s is bijzonder geschikt maakt voor mensen die graag diepvriesproducten inslaan. Elke afzonderlijke koel vries combi is sowieso al zeer scherp geprijsd, maar velen zijn nog eens extra afgeprijsd als actie. Alle koel vries combi’s en tafelmodel koelkasten worden uiteraard splinternieuw in de verpakking geleverd en kunnen voor een klein extra bedrag bij u thuis bezorgd worden.

Waarom uw combi bij De Zwaan kopen?

  • Alle combi’s worden zeer goedkoop aangeboden, en velen van hen komen als koelkast aanbieding.
  • U kunt bij ons zowel hier in de webshop als in de showroom in Zwanenburg uw combi kopen, maar vrij uniek is dat u bij ons ook telefonisch en per e-mail kunt bestellen.
  • De Zwaan levert altijd direct uit voorraad. Als u bij ons vroeg op de dag bestelt, heeft u de koel vries combi de volgende dag al in huis.
  • U kunt tegen kleine extra kosten de combi bij u thuis laten bezorgen. Deze kosten worden per postcode berekend.
  • U kunt afrekenen als de combi bij u thuis afgeleverd wordt of u hem bij ons op komt halen.

‘Hieronder ziet u de koel vries combi’s die wij momenteel aanbieden.’

Bosch koelkastBosch koelkast 2

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Aanbieding!
Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3 Uitverkocht

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00 250,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6 Uitverkocht

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00 285,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Luxe koel vriescombinatieLuxe koel vriescombinatie 10 Uitverkocht

LUXE KOEL VRIESCOMBINATIE

475,00 395,00

Een hele luxe koelkast met veel opties, nieuw in de doos met 2 jaar garantie. Deze luxe koel/vries combinatie is voorzien van o.a. een digitaal scherm, multi airflow system , no frost , led verlichting aan beide kanten in het koel gedeelte.