KLEINE KOELKAST

Een kleine koelkast is tegenwoordig een steeds ruimer begrip nu de nieuwste koelkasten steeds groter worden. Onderaan op de pagina bieden wij u onze kleinste koelkasten aan. Aangezien wij zeer goedkoop koelkasten verkopen, raken deze snel uitverkocht en zodoende vindt u steeds andere kleine koelkasten hier op de pagina. Wij bieden u zowel koelkasten van eigen ontwerp De Zwaan aan tegen onvoorstelbaar lage prijzen, alsmede hebben wij ook vaak partijen goedkope kleine koelkasten van andere merken. De koelkasten van eigen ontwerp laten wij produceren in de fabriek van een bekend Europees merk voor koelkasten. Als u een kleine koelkast of tafelmodel koelkast koopt van het merk De Zwaan kunnen wij u garanderen dat deze A-kwaliteit, A-klasse en een bijzonder zuinige energieklasse heeft, en ook geruisloos zijn.

Een kleine koelkast die nergens goedkoper is!

‘Supergoedkope kleine koelkasten van A-kwaliteit’

De goedkoopste kleine koelkast, nieuw in doos met twee jaar garantie

Bij Witgoedhandel De Zwaan zijn we er trots op de grootste en goedkoopste verkoper van witgoed in Nederland te zijn. Dit houdt in dat onze kleine koelkasten concurrerend lage prijzen hebben en u bij De Zwaan nooit teveel betaald. U heeft bij ons bijvoorbeeld al een tafelkoelkast splinternieuw in de verpakking voor € 150. Dergelijk lage prijzen gaat u ergens anders 100% zeker niet vinden. Afgezien van het feit dat wij de goedkoopste zijn, bieden wij u ook de beste service en garantie. Alle kleine koelkasten worden verkocht met twee jaar garantie van de fabriek. Voor een klein extra bedrag brengen wij de koelkast met vriezer bij u thuis voorbij, sluiten deze voor u aan en testen of hij goed werkt.

Waarom koopt men het beste een kleine koelkast bij De Zwaan?

  • Voor € 150 al een tafelmodel koelkast, dat zijn prijzen die u nergens anders gaat vinden.
  • Bij ons heeft u de keuze om in onze showroom te komen winkelen, uw kleine koelkast hier in de webshop te kopen, maar ook kunt u bij ons gewoon per e-mail of telefonisch uw bestelling opgeven.
  • Als u vroeg op de dag bestelt, houdt dit in dat u uw koelkast de volgende dag al in huis heeft staan.
  • Bij rekenen een eenmalig klein bedrag om koelkasten bij de klant thuis te bezorgen. Dit houdt in als u extra artikelen bestelt de bezorgkosten gewoon gelijk blijven.
  • Van tevoren betalen met iDEAL is een mogelijkheid, maar bij De Zwaan hoeft u in principe pas af te rekenen als een product bij u thuis staat, geïnstalleerd en gecontroleerd op zijn goede werking.

Ander witgoed van De Zwaan

U zit bij ons niet alleen goed voor het kopen van een kleine koelkast. Met altijd rond de 5000 witgoedapparaten direct uit voorraad leverbaar in onze showroom in Zwanenburg zijn wij de grootste verkoper van witgoed in Nederland. Ongeacht welk product, goedkoper dan bij De Zwaan gaat u het normaal gesproken niet vinden. Of het nou om een glazen salontafel gaat, een goedkope magnetron of een inbouw oven, u zult versteld staan van onze lage prijzen.

‘Hieronder ziet u ons huidige assortiment aan kleine koelkasten. Uiteraard kunnen deze meteen besteld worden’

AEG koelkastAEG koelkast open Uitverkocht

AEG KOELKAST MET 3 VRIESLADEN

100,00

Deze AEG koelkast heeft aan de onderkant een vriesgedeelte met 3 vrieslades. Wordt geleverd met 6 maanden garantie en kan thuisbezorgd worden.

Bosch koelkastBosch koelkast 2 Uitverkocht

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Uitverkocht

Bosch Koelkast 2

80,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

Uitverkocht

GOEDKOPE BOSCH KV

90,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Aanbieding!
Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3 Uitverkocht

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00 250,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6 Uitverkocht

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00 285,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.