KERAMISCHE KOOKPLAAT

Bij Witgoedhandel De Zwaan vindt u gemakkelijk uw keramische kookplaat in onze ruime assortiment. U vindt hier onder op de pagina altijd tussen de 10 en 15 tweedehands keramische kookplaten die alle bijzonder scherp geprijsd zijn tussen de € 45 en € 200. In principe verkopen we ze van alle bekende merken zoals ATAG, Bosch, ETNA, Neff, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en meer. Alle kookplaten zijn bijzonder goed gecontroleerd in onze werkplaats voordat ze hier in de webshop aangeboden werden. Dat houdt in dat onze daarvoor opgeleide technici de kookplaten doorlopen op alle gevoelige punten en waar nodig onderdelen repareren of vervangen. Zodoende bent u bij De Zwaan altijd gegarandeerd van een keramische kookplaat die nog jaren meegaat. Voor de zekerheid krijgt er ook zes maanden garantie op, zodat u onbezorgd kunt kopen. Als de kookplaat onverhoopt toch stuk zou gaan, wordt hij namelijk meteen vervangen of gerepareerd.

 

Een goedkope keramische kookplaat is hier snel gevonden

‘Groot assortiment aan tweedehands keramische kookplaten voor de beste prijs’

Keramische kookplaat voor de inbouw

Uiteraard moeten al deze keramische kookplaten ingebouwd worden in uw keuken. Op zich is dit geen heel moeilijk werk, dus misschien kunt u het zelf. In elk geval is het niet iets wat u aan Witgoedhandel De Zwaan over kunt laten, onze chauffeurs zijn hier namelijk niet voor opgeleid dus als u het zelf niet kunt zou u er een derde partij voor moeten inschakelen.

Aangezien De Zwaan de grootste verkoper is van tweedehands witgoed in Nederland bent u bij ons altijd verzekerd van de beste prijs, en dat geldt ook voor onze keramische kookplaten. Ook het laten thuisbezorgen van een kookplaat kan bij ons tegen bijzonder lage kosten (tussen de € 20 en € 50) die op uw postcode berekend worden. Hoe verder u bij ons vandaan woont hoe duurder het wordt, maar als u meerdere items bestelt loopt de prijs niet op, betaalt slechts een enkele ritprijs.

Kort samengevat de voordelen van het kopen bij De Zwaan:

  • Vergeleken met onze concurrentie bieden wij u een hoogwaardige eerlijke garantie aan van zes maanden op tweedehands keramische kookplaten. Als de kookplaat kapot zou gaan, wordt hij onmiddellijk vervangen of gerepareerd.
  • U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende kookplaten, en alle zijn uit voorraad leverbaar en kunt u dus snel in huis hebben.
  • Bij De Zwaan koopt u kwaliteit, ook als het om tweedehands apparaten gaat. Alle kookplaten werden grondig gecontroleerd op fouten en gebreken voordat ze hier in de webshop aangeboden werden.
  • Naast de gebruikelijke manieren van het kopen van artikelen bij ons op locatie of hier in de webshop heeft u bij ons de mogelijkheid om telefonisch of per e-mail te bestellen.
  • Witgoedapparaten kunnen tegen lage kosten bij u thuisbezorgd worden. Tijdens het afrekenproces hier in de webshop ziet u automatisch de kosten voor uw woonplaats verschijnen. Het bedrag ligt altijd tussen de 20 en € 50. Als u meerdere witgoedapparaten bij ons bestelt, blijven de bezorgkosten gelijk, u betaalt slechts een vergoeding voorgereden kilometers.

‘Hieronder vindt u ons aanbod aan keramische kookplaten, die wij alle uit voorraad kunnen leveren.’

Aanbieding!
Keramische kookplaat bestellen

PELGRIM KERAMISCHE KOOKPLAAT

90,00 50,00

Keramische kookplaat bestellen van het merk Pelgrim. Deze keramische kookplaat heeft 4 kookzones en wordt geleverd met 6 maanden garantie.