JERRYCAN

We bieden u een jerrycan in verschillende soorten en meerdere kleuren voor zeer scherpe prijzen. We beschikken over grote aantallen van elk type dus er zijn geen directe limieten voor het bestellen ervan. We bieden u op het moment de 10 l, de 20 l, en de 25 l versie aan (we hebben uiteraard een wisselend aanbod dus het kan op het moment een tikje anders zijn). Onderaan de pagina vindt u ons actuele aanbod voor jerrycans. Als u er één aanklikt, komt u op de productpagina waar informatie te vinden is over het aantal jerrycans dat u per post thuisbezorgd kunt krijgen voor € 6,95 en € 13,25 (vaste bedragen die de post berekend). Voor de 20 en 25 l jerrycans geldt dat ze ook in de kleuren blauw en zwart verkrijgbaar zijn, de 10 l versie hebben we alleen in het wit (doorzichtig). Alle jerrycans die wij verkopen zijn 100% schoon.

 

Een jerrycan kost u minder bij De Zwaan

‘Jerrycans in diverse volumes en kleuren’

Privé personen en jerrycans

Met een jerrycan kan men heel veel verschillende dingen doen al is er een duidelijk verschil tussen het bedrijfsleven en privépersonen was voor ingezet worden. Bij een jerrycan denk ik persoonlijk meteen aan de opdrachten die ik van mijn ouders in de vakantie op de camping kreeg om water bij een washuis te gaan halen. Dan bij de tent of caravan gebruikt werd. Een ander mooi voorbeeld is dat veel Nederlanders wat extra benzine in hun auto hebben liggen in een jerrycan voor het geval men niet op tijd zou kunnen tanken en zodoende de benzine compleet op zou kunnen raken. Ook als u zelf bijvoorbeeld zappen of dranken in de keuken wilt maken, zijn jerrycans zeer handig om ze in op te slaan. Met een jerrycan kan men ook zeer goed op vlot bouwen aangezien ze een groot drijfvermogen hebben, al is een vat een stuk beter als het om een groot vlot gaat. Met name de groene 220 l vaten die wij verkopen komen daarvoor in aanmerking. Waarschijnlijk was er zelf op zoek naar een jerrycan om er nog iets heel anders mee te doen, iedereen gebruikt ze tenslotte voor iets anders.

Het bedrijfsleven en jerrycans

Een jerrycan wordt in het bedrijfsleven in grotere aantallen gebruikt en voor heel andere zaken. Autobedrijven en garages gebruikte ze bijvoorbeeld om er afgewerkte olie in op te slaan en af te voeren en uiteraard voor benzine en diesel. Ziekenhuizen en laboratoria slaan farmaceutische grondstoffen en chemicaliën erin op aangezien ze daar ook perfect voor zijn. Restaurants en grote keukens (in het leger, sportverenigingen en andere clubs) gebruiken ze om soepen, dranken of bestand delen voor gerechten in te bewaren. Ook boerderijen en kinderboerderijen maken veelvuldig gebruik van jerrycans voor het opslaan van diesel, benzine, water en ze zijn zelfs geschikt om er diervoeders in te bewaren.

De jerrycan en zijn geschiedenis

De jerrycan is een prachtige uitvinding van de Duitsers in tijden van Hitler rond 1930 die ze ontworpen voor het opslaan en vervoeren van brandstoffen in het leger. De eerste jerrycans waren toendertijd gemaakt van gehard staal en hadden een vast volume van 20 l. Ze hadden verschillende kleuren om op die manier geen vergissingen te kunnen maken tussen de verschillende brandstoffen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog kopiërden de Amerikanen al snel deze geweldige uitvinding van de Duitsers. Dat is overigens iets wat de Amerikanen met veel Duitse uitvindingen gedaan hebben. Zo zijn bijvoorbeeld de stealth technologie, rakettechnologie, kruisraketten, vliegtuigen met straalmotoren (jets) en helikopters met tegenovergesteld draaiende rotorbladen allemaal uitvindingen van de Duitsers en niet van Amerika.

Al onze jerrycans

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Gerelateerde producten die we verkopen

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.