JERRYCAN KOPEN

Een jerrycan kopen doet u bij Witgoedhandel De Zwaan voor zeer lage prijzen. We hebben van alle jerrycans die hier in de webshop aangeboden worden een groot aantal op voorraad. Dit houdt de prijzen laag en betekent tegelijkertijd dat u er zoveel kunt bestellen als u wilt. Op dit moment verkopen we een jerrycan van 10 l, één van 20 l en één van 25 l. (onder voorbehoud, we hebben namelijk altijd een wisselend aanbod). Ons actuele aanbod aan jerrycans vindt u onderaan op de pagina en als u doorklikt naar een van de jerrycans kunt u op de productpagina zien hoeveel u er opgestuurd kunt krijgen door de post voor de vaste bedragen die de post rekent van € 6,95 en € 13,25. Voor alle jerrycans geldt dat ze helemaal schoon zijn. Een 10 l jerrycan kopen kan alleen in een witte kleur, de 20 en 25 l versies zijn sowieso ook in het blauw verkrijgbaar en soms in het zwart.

 

Een jerrycan kopen doet u goedkoop bij De Zwaan

‘Jerrycans in verschillende kleuren en maten’

Particulieren en jerrycans

Een jerrycan kopen doen de meeste mensen particulier voor op de camping om water van een washuis naar de caravan of tent te brengen. Iedereen kan zich waarschijnlijk herinneren hoe hij deze taak als kind van zijn ouders op kreeg en hoe zwaar de jerrycans waren. Ook heel veel mensen hebben een jerrycan in hun kofferbak liggen met daarin een aantal extra liters benzine of diesel voor het geval ze ooit ergens zonder benzine stil komen te staan. Een andere praktische manier om een jerrycan te gebruiken is er zelf gemaakte sappen of dranken in op te slaan of ze te gebruiken tijdens het proces om een bepaalde drank te maken. Aangezien een jerrycan een groot drijfvermogen heeft, zijn ze zeer geschikt om er een klein vlot mee te bouwen. Als u een groter vlot wilt maken, zijn waarschijnlijk onze tonnen, en met name de groene 220 l tonnen geschikter. Waarschijnlijk heeft u gezocht op “jerrycan kopen” omdat u al een bepaald doel in gedachten had en op zoek was waar u ze kon kopen. Uiteraard gebruikt iedereen ze ergens anders voor, dat is het leuke ervan.

Professionals en jerrycans

Een jerrycan kopen is iets wat bedrijven ook doen en vaak in grotere oplage. Denk bijvoorbeeld aan garages die de hele dag met afgewerkte olie moeten werken. Die olie moet ergens blijven natuurlijk en een jerrycan is daar een zeer praktische oplossing voor. Een garage gebruikt natuurlijk ook net als de particulier jerrycans voor de opslag van benzine. Jerrycans kopen doen ook ziekenhuizen en laboratoria die ze gebruiken om chemicaliën en farmaceutische grondstoffen in op te slaan. Restaurants en bedrijven die voedselproducten in grote hoeveelheden produceren weten ook precies waarom ze een jerrycan kopen. Niets is namelijk makkelijker om bepaalde grondstoffen of eindproducten zoals soepen of dranken in te bewaren. Ook op de boerderij of kinderboerderij worden veel jerrycans gebruikt voor zowel water, benzine, diesel als ook vaak voor het voer voor de beesten.

De geschiedenis van de jerrycan

Zoals met heel veel dingen het geval is, is de jerrycan door de Duitsers uitgevonden en wel rond het jaar 1930. Oorspronkelijk werden ze vervaardigd uit gehard staal en hadden allemaal een inhoud van 20 l. Ze werden gebruikt om brandstoffen in te bewaren en wel in verschillende kleuren zodat men de brandstoffen niet door elkaar haalde. In de Tweede Wereldoorlog werden de jerrycans al snel gekopieerd door de Amerikanen zoals dat met de meeste uitvindingen van de Duitsers het geval is. Zo is bijvoorbeeld de stealth techniek waar de Amerikanen zo trots op zijn ook door de Duitsers uitgevonden. Andere goede voorbeelden hiervan die misschien wel belangrijker waren dan de jerrycan zijn helikopters met in tegengestelde richting draaiende rotorbladen, straalmotoren voor vliegtuigen (jets), kruisraketten, methamfetamine, en rakettechnologie.

Al onze jerrycans

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Gerelateerde producten die we verkopen

100 liter metalen vat100 liter metalen vat 3 Uitverkocht

100 LITER METALEN VATEN

20,00

Dit 100 liter metalen vat kan per post voor slechts € 6,95 bij u thuisbezorgd worden en kan voor alles gebruikt worden wat u wenst.

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

15 liter tonnenpartij tonnen 15 liter Uitverkocht

15 LITER TONNEN

4,00

Deze 15 liter tonnen zijn gemaakt van HDPE en wit van kleur. Gebruik ze voor transport of sla uw favoriete spullen erin op.

25 liter tonnen met dekselStapel 25 liter tonnen met deksel Uitverkocht

25 LITER TONNEN MET DEKSEL

5,00

Deze 25 liter tonnen met deksel zijn te gebruiken als verpakking tijdens een transport of het opslaan van goederen, voedsel, of water.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Stalen vaten 200 literStalen vaten 200 liter 4 Uitverkocht

STALEN VATEN 200 LITER

15,00

Deze stalen vaten 200 liter kunnen voor € 13,25 met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden. De kostprijs is slechts € 15 per stuk.

Zwarte tonnenZwarte metalen ton Uitverkocht

ZWARTE TONNEN 208 LITER

15,00

Deze zwarte tonnen kunnen per post bij u thuis afgeleverd worden tegen zeer lage kosten. Deze ton is zeer geschikt voor de opslag van olie of brandstof.