INDESIT WASMACHINE

Met een Indesit wasmachine kan iedereen schoon wassen, het merk beschikt over een uiterst eenvoudige bediening op een machine die wel tot veel in staat is. Wij bieden u hier Indesit wasmachines voor tussen de 80 en € 160. Ik zal u niet zeggen dat we een uitgebreid assortiment voor dit merk hebben, maar er is zeker genoeg keuze (onderaan de pagina). In Nederland wordt Indesit gezien als het merk wat zeker betrouwbaar en goed is, maar zijn prijzen net wat scherper heeft dan een aantal andere merken. In elk geval hebben wij bij De Zwaan goede ervaringen met het merk, niet veel van onze klanten moeten zich op hun garantie beroepen.

 

Een Indesit wasmachine voldoet aan alle behoeften

‘Met Indesit heeft u voor weinig geld een moderne wasmachine’

Zuinige tweedehands Indesit wasmachines

Elke Indesit wasmachine die u hier op de pagina aangeboden krijgt is een tweedehands exemplaar. In totaal verkopen we hier via de webshop een slordige 160 wasmachines waarvan een tiental van het merk Indesit. Witgoedhandel De Zwaan is gespecialiseerd in de handel in tweedehands wasmachines en wasmachinereparaties. Vooral dit laatste houdt in dat wij hoge kwaliteitseisen stellen aan de producten die wij verkopen. Elke Indesit wasmachine wordt grondig gecontroleerd op problemen bij binnenkomst in onze showroom, en deze worden allemaal opgelost (als ze al er al waren) in de vorm van reparaties of het vervangen van onderdelen. Ook wordt elke machine netjes van binnen schoongemaakt. Op deze manier garanderen wij u een hoogstaand tweedehands product, waarop wij u evengoed zes maanden garantie geven. Ook zeker aan te raden is een wasmachine Bosch.

Koop uw Indesit wasmachine bij De Zwaan om de volgende goede redenen:

  • Al onze wasmachines zijn goed nagekeken, en kunnen hoogst waarschijnlijk nog jaren mee. Evengoed krijgt u zes maanden garantie en het recht om ook na de garantieperiode uw wasmachine zeer goedkoop bij De Zwaan te laten repareren. Leest u hierover onze garantievoorwaarden.
  • Afgezien van het bestellen hier via de webshop of bij ons in de showroom in Zwanenburg accepteert De Zwaan bestellingen per e-mail en per telefoon. Eenvoudige manieren om te bestellen dus.
  • Alle producten in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar en kunt u razendsnel in huis hebben. Als u bij ons vroeg op de dag bestelt, heeft u het morgen in huis.
  • Voor een klein extra bedrag als kilometervergoeding leveren wij uw bestelling bij u thuis af, zetten de wasmachine voor u op zijn plek en sluiten hem aan. Op verzoek testen wij ook de wasmachine op zijn goede werking.
  • U kunt bij ons gewoon uw bestelling afronden zonder te betalen. Dit mag u doen als wij de machine bij u thuis afgeleverd hebben of u hem zelf bij ons op bent komen halen.

‘Bent u toe aan een andere wasmachine en koopt u graag een Indesit? Hieronder vindt u alle exemplaren die wij op dit moment aanbieden.’

Aanbieding!
Goedkope wasmachine Utrecht

WASMACHINE INDESIT W 165 X

100,00 80,00

Goedkope wasmachine Utrecht, deze 2e hands Indesit type W 165 X brengen we u thuis voor bij in Utrecht. Op deze wasmachine heeft u 6 maanden garantie.