INBOUW VAATWASSER

Het kan haast niet missen dat we de inbouw vaatwasser die u zoekt in ons assortiment hebben. Onderaan op de pagina vindt u inbouw vaatwassers van alle mogelijke merken die tussen de 60 en € 200 geprijsd zijn. Bij Witgoedhandel De Zwaan hanteren we hoge kwaliteitseisen voor tweedehands witgoed, dat geldt ook voor onze inbouw vaatwassers. Elke inbouw vaatwasser werd in onze werkplaats goed nagekeken door onze technici voordat hij hier in de webshop te koop aangeboden werd. Tijdens dit proces wordt het apparaat van binnen goed schoongemaakt en worden er onderdelen vervangen of gerepareerd als dat nodig mocht zijn. Een tweedehands vaatwasser die u bij De Zwaan koopt gaat normaal gesproken nog jaren mee.

 

Meer dan 50 inbouw vaatwassers op voorraad

‘Een tweedehands inbouw vaatwasser van elk gewenst merk.’

Goedkoop een inbouw vaatwasser met garantie

Waarom zou u nog langer elke dag met de hand de vaat doen, als u bij ons al vanaf € 60 een inbouw vaatwasser kunt kopen. Zoals bekend is, verouderen uw handen in een rap tempo als u de hele dag met uw handen in een sopje bezig bent. Ook het continu aan en uit moeten trekken van plastic handschoentjes is geen pretje. U denkt misschien, een tweedehands vaatwasser, is dat wel okay? Maar zoals u hierboven al kon lezen zijn de tweedehands vaatwassers die De Zwaan verkoopt van A-kwaliteit en tevens krijgt u er een half jaar garantie op. In deze periode wordt de machine onmiddellijk voor een vergelijkbaar model omgeruild of gratis voor u gerepareerd als hij onverhoopt kapot zou gaan. De Zwaan heeft ook speciale garantievoorwaarden die de concurrent niet heeft voor het laten repareren van uw inbouw vaatwasser nadat de garantieperiode verlopen is. Leest u hierover in onze voorwaarden.

Een vaatwasser inbouwen

Als u een inbouw vaatwasser koopt, moet deze ook netjes in uw keuken verwerkt worden. Als men dit goed wil doen, moet de vaatwasser dus in een of twee van uw keukenkastjes geïnstalleerd worden. De vaatwasser heeft een eigen waterafvoer nodig en er zou een extra stroomvoorziening voor de vaatwasser op ongeveer 50 cm afstand aangelegd moeten worden. De chauffeurs die witgoed bij de klant voor ons voorbij brengen, zijn uiteraard niet opgeleid voor dergelijke werkzaamheden en hebben daar ook geen tijd voor. Dit houdt in dat als u zelf niet handig bent u er het beste een derde partij voor in zou kunnen schakelen bij u in de regio. Het laten inbouwen van uw vaatwasser kunt u dus niet door Witgoedhandel De Zwaan laten doen, onze excuses hiervoor.

AEG half inbouw vaatwasser 1AEG half inbouw vaatwasser 2

AEG HALF INBOUW VAATWASSER

140,00

AEG half inbouw vaatwasser uit roestvrij staal met energieklasse A, een uitgestelde start en resttijdindicatie. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser 1

ATAG 3 IN 1 INBOUW VAATWASSER

120,00 100,00

ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser met garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat we ons werk goed doen en dus weten dat we een machine aanbieden die goed werkt.

Bosch Logixx vaatwasserBosch Logixx vaatwasser 2

BOSCH LOGIXX VAATWASSER

140,00

Deze Bosch Logixx vaatwasser heeft een Aquastop, resttijdindicatie, en uitgestelde start. Onze vaatwassers verkeren in een 100% goede conditie.

Miele inbouw vaatwasser

MIELE INBOUW VAATWASSER

120,00

2e hands goedkope Miele inbouw vaatwasser met 6 maanden garantie. De Zwaan is specialist in goedkope 2e hands vaatwassers met garantie.

Siemens smalle vaatwasserSiemens smalle vaatwasser 2 Uitverkocht

SIEMENS SMALLE VAATWASSER

140,00

Siemens smalle vaatwasser met alle denkbare functies die geschikt is om in te bouwen. Slechts 45 cm breed en met de zuinige energieklasse A.

smal model bosch vaatwasser Uitverkocht

SMAL MODEL BOSCH VAATWASSER

140,00

Smal model BOSCH vaatwasser, slechts 45 cm breed. Perfect om in te bouwen in kleine ruimtes. Deze 2e hands vaatwasser komt met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
2e hands vaatwasser Siemens

VAATWASMACHINE SIEMENS SGJI5

120,00 100,00

2e hands vaatwasser Siemens SGJI5 nu extra goedkoop bij De Zwaan. Dit is een volledige inbouw vaatwasser die met een half jaar garantie geleverd wordt.

Inbouw vaatwasser AEG 1

VAATWASSER AEG INBOUW

90,00

De vaatwasser AEG inbouw is een topmachine van Duitse makelij. Bij Witgoedhandel De Zwaan bieden wij de vaatwasser nu extra goedkoop aan.

Gebruikte AEG vaatwasser 1 Uitverkocht

VAATWASSER AEG SILENCE

130,00

Gebruikte AEG vaatwasser Silence voordelig online. Als u op zoek bent naar een nieuwe vaatwasser, dan slaagt u voordelig bij Witgoedhandel De Zwaan.

Aanbieding!
Bauknecht vaatwasser kopen 1

VAATWASSER BAUKNECHT 6640

140,00 120,00

De Bauknecht 6640 is een vrijstaande vaatwasser met een energielabel B en houdt dus goed rekening met het milieu en uw energierekening.

Gebruikte Bauknecht vaatwasser 1

VAATWASSER BAUKNECHT GSX 4756

70,00

Bij Witgoedhandel De Zwaan is de 2e hands Bauknecht GSX 4756 in het assortiment opgenomen. Deze inbouw vaatwasser is van goede kwaliteit en zal u een hoop afwaswerk besparen.

Bosch Logixx RVS vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH LOGIXX RVS

170,00

De Bosch Logixx RVS vaatwasser is bij De Zwaan extra goedkoop geprijsd, omdat we werken met tweedehands producten die goed functioneren.

2e hands vaatwasser vrijstaand Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH SILENCE

120,00

2e hands vaatwasser vrijstaand | Goedkope gebruikte Bosch Silence | De Zwaan heeft de beste aanbiedingen voor 2e hands vaatwassers

Vaatwasser M-system

VAATWASSER M-SYSTEM

80,00

Deze goedkope 2e hands vaatwasser M-system volledige inbouw heeft bij Witgoedhandel De Zwaan een half jaar garantie en service.

Vrijstaande Miele vaatwasser

VAATWASSER MIELE GALA

130,00

Deze vrijstaande Miele vaatwasser van het type Gala kunnen we u goedkoop aanbieden, 2e hands met een half jaar garantie op zijn goede werking.

Aanbieding!
Goedkope vaatwasser pelgrim

VAATWASSER PELGRIM SHUPEE

110,00 90,00

2e hands Goedkope vaatwasser Pelgrim Shupee, dit is een volledige inbouw vaatwasser die komt met een half jaar garantie bij De Zwaan Witgoedhandel.

2e hands Siemens vaatwasser

VAATWASSER SIEMENS EXTRAKLASSE

120,00

2e hands Siemens vaatwasser Extraklasse vrijstaande vaatwasser met veel functies. Met verschillende wasprogramma’s en veel ruimte voor bestek, servies en pannen.