INBOUW OVEN

We bieden u hier zowel de inbouw oven De Zwaan eigen ontwerp aan als gebruikte ovens van de bekende merken. De inbouw oven van De Zwaan laten we zelf bouwen bij een bekende Europese fabrikant voor inbouw ovens wat de A-klasse en A-kwaliteit garandeert. U betaalt hierdoor echter wel een stuk minder dan dat u een inbouw oven van dat bewuste merk zou kopen. Bij het ontwerpen van onze ovens hebben we echt aan alles gedacht. Hierdoor heeft u voor een klein prijsje een top oven met alles erop en eraan.

 

Splinternieuwe inbouw oven van het merk De Zwaan

‘A-kwaliteit oven met alle denkbare opties voor de beste prijs’

Uw oven op een prachtige manier inbouwen

U ziet hierboven de vier afbeeldingen waar inbouw ovens prachtig verwerkt zijn in moderne keukens. Dit kan uiteraard op een simpele manier om op een wat luxere ingenieuze manier. Wij bieden hier in de webshop ook losstaande ovens aan, maar er gaat toch niets boven een prachtig weggewerkte inbouw oven. Wij bieden u hier ook een aantal super goede ovens van bekende merken aan, en wel als tweedehands modellen. Dit zijn vaak de topmodellen die wij in onze werkplaats goed nagekeken hebben op fouten en gebreken. Onze vakbekwaamheid technici weten precies waar ze mee bezig zijn en na hun inspectie kunt u ervan uitgaan dat een dergelijke inbouw oven weer in een top conditie verkeert en zeker jaren meegaat.

De voordelen van het kopen van een inbouw oven bij De Zwaan

Een inbouw oven gekocht bij De Zwaan komt altijd met de volgende uitzonderlijke condities:

  • De splinternieuwe inbouw ovens die wij verkopen, worden geleverd met een garantieperiode van twee jaar. De tweedehands inbouw ovens met een garantie van zes maanden. We moeten u er wel meteen bij vertellen dat zoals u in onze garantievoorwaarden kunt lezen, u op een gebruikte oven meerdere jaren de optie heeft om hem voor absolute bodemprijzen te laten repareren als hij eventueel toch stuk zou gaan na de garantie.
  • Zowel de tweedehands modellen als de nieuwe inbouw ovens worden uit voorraad geleverd en kunt u binnen één à twee dagen in huis hebben.
  • Elke tweedehands inbouw oven is door en door gecheckt op fouten en waar nodig gerepareerd. Als dit nodig zou zijn worden ook onderdelen vervangen en de oven wordt van binnen goed schoongemaakt. Na een dergelijke grote beurt wordt een inbouwoven geacht weer in een top conditie te verkeren.
  • U kunt zowel hier in de webshop, als bij ons op locatie, als bij telefonische bestelling of eventueel zelfs per e-mail uw inbouw oven bij ons bestellen en deze pas afrekenen als hij bij u thuis staat.
  • Inbouw ovens kunnen tegen zeer schappelijke bezorgkosten die per postcode berekend worden er koeriersdienst bij u thuis bezorgd worden. Afhankelijk van het gewicht van de oven is het soms zelfs mogelijk om deze per post te laten bezorgen (nog goedkoper).

Een paar punten waar u wel op zou moeten letten:

  • U kunt bij De Zwaan altijd alleen met contant geld betalen, met uitzondering van het kopen via de webshop hier waar het mogelijk is via een bankoverschrijving of met iDEAL te betalen.
  • De Zwaan heeft geen mensen in dienst die inbouw ovens voor klanten inbouwen. U zult op eigen kracht iemand moeten vinden die dit werkje voor u kan doen of als u handig genoeg bent kunt u het zelf doen.

‘Supersnel een inbouw oven nodig? Hieronder ziet u onze inbouw ovens staan die meteen besteld kunnen worden.’

Uiteraard is een inbouw combimagnetron ook een soort inbouw oven, dus als dat is wat u zocht, vindt u die categorie makkelijk via het menu bovenaan de site, knop “Magentrons”.