INBOUW MAGNETRON

Een inbouw magnetron mag tegenwoordig niet meer ontbreken in een keuken. In huidige tijden is de magnetron deel geworden van het kookproces samen met het gasfornuis en de oven. We kunnen rustig zeggen dat voor kleinere gerechten de magnetron zelfs meer gebruikt wordt dan de andere apparaten. Onderaan op de pagina treft u zeer vele inbouw magnetrons aan, dit zijn alle tweedehands modellen die aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen werden. Tweedehands witgoed wat men bij De Zwaan koopt, is van A-kwaliteit. Elke inbouw magnetron die hier in de webshop aangeboden wordt, passeerde onze werkplaats en is daar schoongemaakt van binnen en hij werd vakkundig gerepareerd indien nodig.

 

Inbouw magnetron nodig?

‘We hebben een uitgebreid assortiment aan tweedehands inbouw magnetrons’

Inbouw magnetrons in alle soorten en maten

We hebben een inbouw magnetron voor ieder zijn smaak of budget. U treft hier op de pagina inbouw magnetrons aan van de merken Atag, Bauknecht, Bosch, Etna, Pelgrim, Miele en Siemens. We hebben een wisselend aanbod dus het kan zijn dat er een merk ontbreekt of er extra merken aanwezig zijn. Ook de prijzen van de verschillende magnetrons variëren behoorlijk, tussen de € 60 en de € 300. Een inbouw magnetron en heeft over het algemeen vaak een ovenfunctie en wordt dan een combimagnetron genoemd, de meeste van de magnetrons die wij verkopen zijn dus inbouw combi magnetrons. Als u meer geïnteresseerd bent in een oven zonder magnetronfunctie, dan vindt u die hier: ovens.

Een inbouw magnetron kopen bij De Zwaan biedt de volgende extra voordelen:

  • Alle inbouw magnetrons werden grondig geïnspecteerd toen ze bij ons binnen kwamen en indien nodig zijn reparaties verricht. Ook werden ze van binnen goed schoongemaakt. Afgezien van deze kwaliteitseisen krijgt u er ook nog eens zes maanden garantie op.
  • Alle magnetrons en ovens, zowel de gebruikte als nieuwe worden uit voorraad geleverd. Als u bij De Zwaan in de ochtend uw inbouw magnetron bestelt, zou u hem de volgende dag in huis moeten hebben.
  • Bestellen kan bij Witgoedhandel De Zwaan op vele manieren: hier in de webshop, bij ons in Zwanenburg in de showroom, per e-mail of per telefonische bestelling via het 020-nummer bovenaan de website.
  • Bij De Zwaan betaalt u als u wilt pas bij aflevering. Bestelt u uw inbouw magnetron en reken hem met ons af als u hem ophaalt of wij hem bij u thuis voorbij brengen. Mocht u met iDEAL willen betalen, dan kan dit uiteraard alleen hier in de webshop.
  • De Zwaan rekent zeer schappelijke bedragen voor het thuis of op het werk bij de klant afleveren van witgoed. Afhankelijk van uw woonplaats betaalt u slechts € 20-€ 50. Dit zijn eenmalige kosten voor de rit, dus als u extra producten bijbestelt, betaalt u dezelfde prijs voor de bezorging.

‘Dit zijn alle inbouw magnetrons die wij op dit moment hier in de shop aanbieden.’

Gebruikte magnetron kopen

ATAG INBOUW COMBIMAGNETRON

150,00

Gebruikte magnetron kopen, deze combimagnetron van het merk ATAG heeft een hete luchtoven, een digitaal scherm en is in RVS uitgevoerd, met garantie.

Combimagnetron bestellen Uitverkocht

BOSCH INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00

Combimagnetron bestellen bij De Zwaan. Deze geweldige Bosch Inbouw combimagnetron heeft tiptoetsen en een hete luchtoven. Met 6 maanden garantie.

Combimagnetron kopen Rotterdam

ETNA INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Combimagnetron kopen Rotterdam, deze Etna inbouw combimagentron kunnen we u voor een zeer scherpe prijs leveren in Rotterdam met 6 maanden garantie.

Tweedehands combimagnetron bestellen Uitverkocht

NEFF INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Tweedehands combimagnetron bestellen, dit topmodel Neff inbouw combi wordt geleverd met de gebruikelijke 6 maanden garantie op 2e hands witgoed.

Goedkoop combimagnetron kopen Uitverkocht

PELGRIM INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00

Goedkoop combimagnetron kopen van het merk Pelgrim, dit apparaat leveren we u met 6 maanden garantie. Deze inbouw combimagnetron werkt met tiptoetsen.

Aanbieding!
Combimagnetron aanbieding Uitverkocht

SIEMENS INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00 220,00

Combimagnetron aanbieding, deze Siemens combi is nu extra afgeprijsd. Deze aanbieding wordt met een garantieperiode van een half jaar geleverd.

Inbouw magnetron Amsterdam Uitverkocht

SIEMENS INBOUW COMBIMAGNETRON

220,00

Inbouw magnetron Amsterdam. Deze Siemens Inbuw Combimagnetron heeft een draaiplateau en een hete lucht oven. Plus een half jaar garantie op defecten.