INBOUW KOOKPLAAT

Een inbouw kookplaat aan het zoeken? Bij De Zwaan heeft u een ruime keuze aan tweedehands inbouw kookplaten die alle voor zeer lage prijzen verkocht worden. De meeste van onze kookplaten zijn keramisch al bieden we ook een aantal inductie-en elektrische kookplaten aan. Onze prijzen beginnen al vanaf € 45 voor zeer goede merken zoals Whirlpool, Bosch, Siemens, Etna of Atag. Denk niet dat een tweedehands kookplaat snel kapot gaat, want als hij bij De Zwaan gekocht is, betekent dat dat hij zeer goed nagekeken is. Voordat een inbouw kookplaat hier in de shop aangeboden wordt, werd hij altijd nagekeken, en gerepareerd indien nodig (of onderdelen vervangen). Onze kookplaten koopt u met een half jaar garantie maar normaal gesproken gaan ze nog jaren mee.

Een inbouw kookplaat koopt u nergens goedkoper

‘ Check meteen ons assortiment aan inbouw kookplaten onderaan op de pagina’

Uw kookplaat inbouwen of laten inbouwen?

Een inbouw kookplaat ligt in de meeste gevallen gewoon los in uw aanrecht. Waar wel rekening mee gehouden moet worden is dat er geen water onder de kookplaat door kan. Dit doet men met een zelfklevende band die aan de onderkant van de kookplaat bevestigd wordt en voor een waterdichte afsluiting zorgt. Voor het inbouwen van een kookplaat heeft u niet veel meer nodig dan een multimeter, een aansluitkabel, een Stanley-mes een schroevendraaier en de eerder genoemde zelfklevende band. Hoe de stroom aangesloten wordt hangt af of uw inbouw kookplaat inductie of keramisch is. Als het goed is vindt u de exacte data die u nodig heeft op een sticker aan de onderkant van de kookplaat. Indien deze verwijderd is kunt u online een gebruiksaanwijzing voor uw specifieke inbouw kookplaat vinden. Als u zelf denkt waarschijnlijk niet handig genoeg te zijn voor deze klus, zoek dan een vakman bij u in de regio. Witgoedhandel De Zwaan bouwt geen kookplaten in, het zou teveel tijd kosten voor onze chauffeurs en ook zijn ze hier niet voor opgeleid.

Inbouw kookplaten van De Zwaan komen met de volgende praktische voordelen:

  • De prijzen voor een tweedehands inbouw kookplaat liggen bij ons tussen de 45 en € 200. De bieden dus niet alleen een redelijk groot assortiment aan maar ook variatie in prijs. Voor ieder budget hebben we een kookplaat.
  • de kookplaat komt met een half jaar garantie. In deze periode wordt hij gratis voor u gerepareerd of vervangen als hij onverhoopt stuk zou gaan. Bij De Zwaan kunt u ook na de garantieperiode uw kookplaat zeer goedkoop laten repareren als dat nodig zou zijn. Lees hierover meer in onze garantievoorwaarden.
  • Alle kookplaten in de shop hebben we op voorraad. Voor het middaguur bestellen, betekent morgen de kookplaat al bij u thuis hebben. In onze showroom hebben wij doorgaans groter aanbod dan online dus als u een specifieke kookplaat zoekt, kunt u ons altijd even bellen of wij deze misschien in huis hebben.
  • bij De Zwaan koopt men tweedehands witgoed van kwaliteit. Alle apparaten zijn altijd zeer goed gecontroleerd, gerepareerd en vaak werden onderdelen vervangen voordat ze de verkoop ingingen.
  • U kunt bij De Zwaan kiezen hoe u graag bestelt. U beschikt bij ons over de volgende opties: bestellen per e-mail, bestellen via een van onze webshops, telefonisch uw bestelling doorgeven en uiteraard kunt u bij ons in Zwanenburg in de showroom voorbij komen.

‘Hieronder vindt u waarschijnlijk snel de inbouw kookplaat waarnaar u op zoek was.’

Tweedehands inductie kookplaat

ETNA INDUCTIE KOOKPLAAT

120,00

Tweedehands inductie kookplaat van het merk Etna. Deze inductie kookplaat met tiptoetsbediening heeft 4 kookzones en krijgt u met 6 maanden garantie.

Inductiekookplaat Siemens

INDUCTIEKOOKPLAAT SIEMENS

150,00

2e hands inductie kookplaat van het merk Siemens met 4 kookzones uitgevoerd in zwart met RVS rand. Deze inductie kookplaat heeft 6 maanden garantie.

Aanbieding!
Keramische kookplaat bestellen

PELGRIM KERAMISCHE KOOKPLAAT

90,00 50,00

Keramische kookplaat bestellen van het merk Pelgrim. Deze keramische kookplaat heeft 4 kookzones en wordt geleverd met 6 maanden garantie.