INBOUW KOFFIEMACHINE

Een inbouw koffiemachine maakt van elke keuken iets bijzonders, en geeft elke business een professionele uitstraling. Uiteraard koopt men een koffiemachine voor het gemak, hij neemt u en uw secretaresse namelijk heel veel werk uit handen. Voor een inbouw koffiemachine betaalt u een klein beetje meer dan voor een vrijstaande, maar u bent altijd verzekerd van een 100% professionele machine. En dergelijk apparaat bieden wij u hier op de pagina aan in diverse merken, ons aanbod is afwisselend dus dit kunnen steeds andere merken zijn. Maar denken aan merken als Douwe Egberts, Miele, Bosch, Jede en natuurlijk Siemens. Zeker een inbouw Siemens koffiemachine kan als een van de betere beschouwd worden, en we hebben verschillende exemplaren voor u in de verkoop. Een koffiemachine zet altijd dezelfde lekkere koffie aan de hand van uw eigen instellingen. Maar natuurlijk zijn ze ook gespecialiseerd in zowel thee, chocolademelk, cappuccino als espresso en verzorgen u zelfs van heet water als u dit nodig zou hebben.

 

Inbouw koffiemachine professioneel

‘Koffiemachines voor de best denkbare prijs bij De Zwaan’

Uw inbouw koffiemachine koopt u nergens goedkoper

Bij De Zwaan heeft u al een koffiemachine voor € 195, maar dan hebben we het weliswaar niet over een inbouw koffiemachine, deze heeft u al vanaf € 300. Witgoedhandel De Zwaan is de grootste verkoper van nieuw en tweedehands witgoed in Nederland, en voert om die reden praktisch altijd ook de beste prijs, en dat geldt zeker voor onze koffiemachines. Dat is toch een kleine prijs om altijd lekkere koffie te hebben zonder veel moeite te hoeven doen. Juist op momenten dat u met een klant in bespreking bent of een vergadering heeft, is het niet prettig en onpraktisch om koffie te moeten gaan zetten. Ook uw secretaresse zal op zulke momenten belangrijkere zaken te doen hebben. Uiteraard zijn de genoemde prijzen onder voorbehoud aangezien wij altijd een wisselend aanbod hebben. Het huidige aanbod vindt u onderaan op de pagina.

Waarom een inbouw koffiemachine?

  • Uw werknemers hoeven niet zelf een koffie aan te slepen in thermoskannen, maar kunnen onbeperkt gebruik maken van de koffiemachine. Dit kan zowel betaald als onbetaald.
  • Op belangrijke momenten zoals vergaderingen hebben zowel u als uw secretaresse uw handen vrij. U kunt zich zo op het gesprek concentreren.
  • Koffiemachines kosten tegenwoordig niet meer zoveel als vroeger en elk bedrijf heeft hier normaal gesproken budget voor.
  • Uw bedrijf komt met een inbouw koffiemachine een stuk professioneler over, wat goed is voor uw business.

De voordelen van het kopen bij De Zwaan:

  • Op tweedehands koffiemachines krijgt u een half jaar garantie, maar ook nadat de garantieperiode verlopen is, kunnen wij zeer goedkoop uw machine voor u repareren. Op nieuwe koffiemachines geven wij tussen de twee en vijf jaar garantie.
  • Alle koffiemachines die u hier in de webshop aantreft, hebben wij op voorraad. Dit houdt in dat als u vroeg op de dag bij ons bestelt, u hem morgen al werkend op de zaak kan hebben staan.
  • Net als voor al ons witgoed zijn wij verreweg de goedkoopste op het gebied van inbouw koffiemachines. Ook hebben wij vaak aanbiedingen.
  • Het thuis of bij u op de zaak laten afleveren van een koffiemachine kost bij De Zwaan zeer weinig. Wij berekenen u minimale bezorgkosten per postcode.
  • Het is nooit verplicht om meteen te betalen. Koffiemachines kunnen gewoon afgerekend worden op het moment dat wij hem bij u afleveren of u hem bij ons in Zwanenburg ophaalt.

Ander witgoed van De Zwaan

Witgoedhandel De Zwaan is ook de goedkoopste op het gebied van wasmachines, condensdrogers, ovens, magnetrons, gasfornuizen, koelkasten en nog veel meer. Zo heeft u al een goedkoop gasfornuis of een goedkope wasmachine voor prijzen die u nooit in gedachten had.

‘Hieronder vindt u alle inbouw koffiemachines die wij op dit moment verkopen.’

Bosch inbouw koffiemachine Uitverkocht

BOSCH INBOUW KOFFIEMACHINE

350,00

Deze Bosch inbouw koffiemachine zal u van de nodige luxe voorzien op het werk of gewoon thuis op het gebied van koffie en thee zetten. Bosch inbouw koffie machine , met een stoom pijpje, afneembaar water reservoir, en met 6 maanden garantie.

Inbouw koffieapparaat Siemens Uitverkocht

INBOUW KOFFIEAPPARAAT SIEMENS

350,00

Dit inbouw koffieapparaat Siemens heeft een stoompijpje voor capuccino en een afneembaar waterreservoir. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
Miele koffiemachineMiele koffiemachine 2 Uitverkocht

MIELE KOFFIEMACHINE

350,00 300,00

Miele koffiemachine, compacte machine voor een prachtige prijs compleet uitgevoerd in RVS dus makkelijk schoon te houden. Een top koffiemachine.