IJSKAST

Een ijskast kost u bij De Zwaan gewoon net even wat minder dan bij onze concurrent. Dat geldt in de eerste plaats voor onze tweedehands ijskasten die zeer goed nagekeken zijn in onze werkplaats en tevens met een garantieperiode van zes maanden verkocht worden. Een nieuwe ijskast kunt u bij ons kopen van het merk De Zwaan tegen zeer lage prijzen maar ook verkopen wij partijen goedkope ijskasten van andere merken. Over het algemeen houden wij onze prijzen zo laag dat deze partijen snel weer uitverkocht zijn. De ijskasten van het merk De Zwaan worden geproduceerd in de fabriek van een Europees bekend merk en zodoende koopt u dus een ijskast van hoge kwaliteit voor een klein bedrag.

Liet uw ijskast het opeens afweten?

‘ Hier in de shop vindt u snel een andere, zowel nieuw als gebruikt.’

Maar liefst twee jaar garantie op nieuwe ijskasten

Nieuwe ijskasten die u hier in de webshop aantreft, worden alle splinternieuw in doos verkocht. Als u vroeg op de dag bij ons bestelt, kunt u uw ijskast de volgende dag al in uw keuken hebben staan. Witgoedhandel De Zwaan is de grootste en goedkoopste verkoper van witgoed in Nederland, en u kunt er dus gerust van uitgaan dat u onze producten ergens anders niet goedkoper aantreft, althans niet van dezelfde kwaliteit. Onderaan op de pagina vindt u zowel onze gebruikte als nieuwe ijskasten, we verkopen ze in alle soorten, kleuren en maten. Op de productpagina kunt u altijd in de tabel terugvinden wat de ijskast aan geluid produceert en wat zijn energieklasse is.

In het kort de voordelen van het kopen bij De Zwaan:

  • Bij ons koopt u voor de beste prijs en dat geldt zeker voor onze aanbiedingen, de beste service, goedkoopste bezorgkosten en beste garantievoorwaarden.
  • We kennen bij De Zwaan vele manieren waarop u kunt bestellen, namelijk: per e-mail, telefonisch, hier in de webshop en uiteraard op locatie bij ons in de showroom in Zwanenburg.
  • We hebben razendsnelle levertijden en al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Als u bij ons vroeg op de dag bestelt, heeft u het de volgende dag bij u thuis staan.
  • De Zwaan hanteert voor de bezorging een ritprijs en rekent dus niet per product met u af. Dit betekent dat u voor een bedrag van tussen de 20 en € 50 (afhankelijk van uw postcode) zoveel producten bij ons kunt laten thuisbezorgen als u wilt.
  • U hoeft bij ons niet per se van tevoren af te rekenen. In het geval u met iDEAL wilt betalen, is dat wel aan te raden maar anders kunt u gewoon aan de deur betalen. Let wel op dat wij bij u aan de deur alleen contant geld accepteren.

‘De ijskasten hier beneden zijn uit voorraad leverbaar.’

Bosch koelkastBosch koelkast 2

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Aanbieding!
Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3 Uitverkocht

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00 250,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6 Uitverkocht

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00 285,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.