IJSKAST KOPEN

Bij De Zwaan vindt u hier op de pagina op elk gewenst moment goedkope partijen ijskasten die aangeboden worden. Een ijskast kopen kost u bij De Zwaan gewoon wat minder dan ergens anders. Ten eerste is dat het geval omdat wij partijen ijskasten groot inkopen, en deze met een kleine winstmarge zowel hier in de shop als via onze showroom in Zwanenburg zo snel mogelijk weer verkopen. Ook bijzonder goedkoop zijn onze ijskasten van eigen merk De Zwaan. Dit zijn A-kwaliteit en A-klasse ijskasten die wij onder ons merk laten produceren in de fabriek van een groot Europees merk. Op die manier koopt u een zeer goede ijskast voor een klein prijsje. U vindt hier dus een vrij snel wisselend aanbod van ijskasten die voor minimale prijzen verkocht worden.

Een ijskast kopen doet u bij Witgoedhandel De Zwaan

‘De best geprijsde ijskasten in alle soorten en maten met vriesvak.’

Een nieuwe ijskast kopen is altijd splinternieuw in doos met 2 jaar garantie

Bent u op zoek naar iets grotere ijskast, of juist een kleinere, of een ijskast met meer vriesruimte? Het zou ook kunnen dat de ijskast die u nu heeft net kapot gegaan is en u om die reden naar vervanging aan het zoeken bent. Ongeacht wat uw reden is, de kans is groot dat u bij De Zwaan vindt wat u zoekt. Alle ijskasten die wij verkopen, zowel van andere merken als onze eigen merk zijn van A-kwaliteit en A-klasse. Uiteraard splinternieuw in de verpakking geleverd met een garantieperiode van minstens twee jaar. Vandaag voor het middaguur uw ijskast kopen hier in de webshop betekent dat u hem morgen al in huis heeft.

Alle redenen om een ijskast bij De Zwaan te kopen op een rijtje:

  • IJskasten kosten bij De Zwaan een stuk minder dan bij de meeste van onze concurrenten en bovendien treft u bij ons de beste kwaliteit, garantie en service aan.
  • U kunt uw ijskast kopen via de webshop, direct bij ons in de showroom, maar eveneens is het bij De Zwaan mogelijk telefonisch of zelfs per e-mail uw bestelling door te geven tezamen met uw data.
  • De ijskast die u bij ons bestelt wordt razendsnel geleverd. Als u vroeg op de dag bestelt, heeft u hem de volgende dag al bij u thuis in de keuken staan.
  • De Zwaan rekent een vast bedrag wat per postcode berekend wordt voor het thuisbezorgen van witgoedartikelen. Dit bedrag loopt niet op als u meerdere items bestelt en is afhankelijk van uw woonplaats altijd tussen de € 20 en € 50.
  • Vandaag de dag betalen steeds minder mensen graag via een website. Bij Witgoedhandel De Zwaan is het mogelijk om gewoon te bestellen en pas af te rekenen als u de ijskast thuis afgeleverd krijgt.

Extra info over onze witgoedartikelen in het algemeen

Witgoedhandel De Zwaan heeft niet alleen de beste koelkast aanbieding voor u, wij hebben op elk gewenst moment altijd meer dan 5000 witgoedapparaten op voorraad in onze showroom in Zwanenburg. Ook voor een wasmachine aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres, ook hierin zijn wij de goedkoopste in Nederland. Bij De Zwaan vindt u altijd de beste prijs, de beste service en garantievoorwaarden voor zowel gebruikt als splinternieuw witgoed.

‘Dit zijn alle ijskasten die we op het moment aanbieden.’

AEG koelkastAEG koelkast open Uitverkocht

AEG KOELKAST MET 3 VRIESLADEN

100,00

Deze AEG koelkast heeft aan de onderkant een vriesgedeelte met 3 vrieslades. Wordt geleverd met 6 maanden garantie en kan thuisbezorgd worden.

Bosch koelkastBosch koelkast 2 Uitverkocht

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Uitverkocht

Bosch Koelkast 2

80,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

Uitverkocht

GOEDKOPE BOSCH KV

90,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Aanbieding!
Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3 Uitverkocht

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00 250,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6 Uitverkocht

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00 285,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.