GOEDKOPE WASMACHINE KOPEN

Wilt u een goedkope wasmachine kopen? Heeft u er dan wel eens aan gedacht om een tweedehands machine aan te schaffen? U denkt vast, tweedehands is dat wel goed en betrouwbaar? Als u uw wasmachine bij Witgoedhandel de Zwaan koopt, bent u verzekerd van een goede machine tegen de laagste prijs. Op al onze machines zit garantie, dus mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn dan regelen wij dat voor u. Goedkope wasmachine kopen? Wacht niet te lang en kijk online naar ons ruime assortiment machines.

 

Goedkope wasmachine kopen?

‘De beste kwaliteit wasmachines tegen de laagste prijs.’

Tweedehands goedkope wasmachine kopen

Steeds meer mensen zien in dat een tweedehands wasmachine kopen zo gek nog niet is. Wist u bijvoorbeeld dat machines die vroeger zijn gemaakt van veel betere kwaliteit zijn dan nieuwe machines? Als u dan toch een goedkope wasmachine wilt kopen dan raden wij een Miele uit de serie 700, 800 of 900 aan. Kwalitatieve machines die veel langer meegaan dan de wasmachines die de laatste tijd zijn gemaakt. Witgoedhandel de Zwaan heeft alle gerenommeerde A-merken in zijn assortiment: Miele, AEG, wasmachine Bosch, Samsung, Siemens en Zanker. Kijk rustig eens rond in onze online shop en maak uw keuze. Het was nog nooit zo leuk om een goedkope wasmachine te kopen!

Kwalitatieve en goedkope wasmachine kopen

U gaat een goedkope wasmachine kopen, maar wilt natuurlijk wel kwaliteit ontvangen. Die kunnen wij u geven. We zetten voor u de voordelen van het kopen van een goedkope wasmachine bij Witgoedhandel de Zwaan op een rijtje:

  • Alle wasmachines die u bij ons koopt, voldoen aan strenge kwaliteitseisen.
  • Bij binnenkomst worden alle machines gecontroleerd en krijgen een grote beurt.
  • Indien nodig worden onderdelen van de wasmachine vervangen.
  • Pas als een machine aan alle kwaliteitseisen voldoet, komt deze in onze online shop te staan.

Genoeg redenen om een goedkope wasmachine te kopen. Daarnaast hebben we een aantal duidelijke voorwaarden:

  • Op alle wasmachines zit garantie.
  • U kunt online, per e-mail of telefoon uw bestelling plaatsen.
  • Wij leveren de machine binnen 2 werkdagen bij u af.
  • We plaatsen en installeren de wasmachine op de aangegeven plek.
  • Als u wilt checken we of de machine werkt.
  • Dan pas betaalt u ons.

Snel een goedkope wasmachine kopen?

Bent u overtuigd en wilt u snel een goedkope wasmachine kopen? Zoek meteen online naar uw persoonlijke voorkeur wasmachine beste koop en bestel vandaag nog. Hoe sneller u bestelt, hoe sneller wij aan u kunnen leveren.

Is uw wasmachine stuk? Aarzel niet en koop een goedkope

wasmachine bij Witgoedhandel de Zwaan!

ASKO wasmachine 1ASKO wasmachine 2

ASKO WASMACHINE 7 KG

200,00

ASKO wasmachine, semi-professionele wasmachine die zeer makkelijk in het gebruik is en super degelijk met alle luxe functies voor wasmachines.

ASKO wasmachine 8kgASKO wasmachine 8kg zuinig

ASKO WASMACHINE 8KG

300,00

ASKO wasmachine 8kg met professionele eigenschappen. De van alle luxe functies voorziene wasmachine is bijzonder geruisloos en zuinig. Beter is er niet!