GOEDKOPE REGENTONNEN

Bij Witgoedhandel De Zwaan hebben we een grote hoeveelheid vaten die als goedkope regentonnen in aanmerking komen. Afhankelijk van hoe groot u wilt dat uw regenton is, heeft u de keuze uit de volgende tonnen in ons assortiment: Het 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l of 260 l vat. Praktisch alle tonnen die we hier in de webshop verkopen zijn zeer goed schoongemaakt en bovendien afkomstig uit de voedselindustrie, wat maakt dat ze als regenton zeer geschikt zijn. Dat is belangrijk want uiteraard is het geen goed idee om uw regenwater te verzamelen in tonnen waar agressieve stoffen in gezeten hebben zoals chemicaliën of farmaceutische grondstoffen. Als de kleur voor u belangrijk is en het volume een bijrol speelt, dan heeft u de keuze uit de volgende kleuren: rood, groen, blauw, zwart en grijs. Sowieso zijn al deze goedkope regentonnen in grote oplage te bestellen.

 

Goedkope regentonnen vindt u bij De Zwaan

‘Schone tonnen in alle volumes en kleuren’

Kostprijs per vat en bezorgkosten

Tenzij anders vermeld op de productpagina hebben alle goedkope regentonnen een vaste prijs per ton. Bij een aantal tonnen vindt u de opmerking “3 voor een tientje” bijvoorbeeld en daar gelden dus andere prijzen. Wij verkopen onze tonnen namelijk al voor zulke lage prijzen dat zelfs bij grotere afname het moeilijk is om verder met de prijs te zakken. De meeste niet al te grote vaten kunt u met de post bij u thuis laten bezorgen. De post berekent vaste bedragen van € 6,95 en € 13,95, en op iedere product pagina staat aangegeven hoeveel tonnen u voor deze bedragen bij u thuis kunt krijgen. Uiteraard regelt De Zwaan de verzending voor u. In het geval u hele grote vaten bestelt of hele grote partijen is het een goed idee als u ons even belt op het 020-nummer bovenaan de website om met onze prijs voor de bezorging af te spreken. Als u zelf over eigen vervoer beschikt voor het transport van tonnen kunt u ze uiteraard zelf bij ons op komen halen. Ook kunt u bij ons een aanhanger voor een dag huren voor prijzen vanaf € 5 om het daarmee te doen. Afgezien van goedkope regentonnen verkopen we ook emmers, jerrycans, aluminium vaten en 600 l en 1000 l IBC containers.

Waar zijn plastic tonnen verder nog voor te gebruiken?

De tonnen die we hier in de webshop verkopen komen uit de voedselindustrie, er hebben diervoeders in een plastic zak ingezeten in de meeste gevallen. Daarnaast zijn de tonnen zeer goed schoongespoeld en zijn ze dus te gebruiken voor alles wat u wilt. Ze zijn geschikt voor de opslag of het vervoer van water, regenwater of voedingsmiddelen. Als u echter besluit om ze voor olie, farmaceutische grondstoffen, chemicaliën, brandstoffen of oplosmiddelen te gebruiken, kan dat ook aangezien de meeste tonnen van het zeer resistente HDPE gemaakt zijn, waar alles in te houden is. Andere goede ideeën die meer op de persoonlijke sfeer gericht zijn, zijn het bewaren van afval, speelgoed of voedsel/dranken. Ook kan men met een kunststof ton vanwege zijn drijfvermogen zeer goed een vlot bouwen of zoals boei voor uw boot gebruiken.

Alle plastic vaten en IBC containers

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.