GOEDKOPE MAGNETRON

Een goedkope magnetron in de vorm van een splinternieuw model van het merk De Zwaan of een gebruikt model van één van de topmerken voor magnetrons. Onze eigen ontwerp magnetrons worden geproduceerd in de fabriek van een bekend Europees merk, waardoor wij de A-kwaliteit en A-klasse kunnen garanderen. Deze magnetrons beschikken over het algemeen over nog meer functies dan die van de bekende merken. Een magnetron van het merk De Zwaan heeft u echter nieuw voor een ongekend lage prijs. Ook aantrekkelijk is uiteraard dat u er twee jaar garantie op heeft van de fabriek in plaats van een half jaar op een gebruikte magnetron.

 

Goedkope magnetron, splinternieuw of tweedehands

‘A-kwaliteit magnetrons met alle denkbare functies, nergens goedkoper’

Goedkope magnetron voor de inbouw

Magnetrons kunnen op een prachtige manier in een keuken verwerkt worden, en daarom is het ook raadzaam om meteen een goede inbouw magnetron te kopen. Het kan natuurlijk zijn dat u niet zoveel geld uit wilt geven of om een andere redenen een vrijstaande magnetron nodig heeft, en ook deze worden hier in de shop verkocht. Bij Witgoedhandel De Zwaan heeft u al een goedkope magnetron voor de inbouw vanaf € 90 en een vrijstaande € 60. Ook de goedkoopste magnetrons die wij verkopen zijn 100% nagekeken en komen met de gebruikelijke zes maanden garantie.

De pluspunten van het bestellen van een goedkope magnetron bij De Zwaan

  • Een garantieperiode van twee jaar op alle nieuwe magnetrons en een half jaar op tweedehands magnetrons. Alle klanten van De Zwaan hebben het recht na verloop een garantieperiode hun magnetron tegen absolute bodemprijzen door ons te laten repareren (zie onze garantievoorwaarden).
  • Razendsnel geleverd, als u voor het middaguur een magnetron bij ons bestelt, heeft u hem waarschijnlijk morgen al in huis.
  • Tweedehands apparaten zijn dusdanig goed gecontroleerd dat ze meestal weer jaren mee gaan. Onze ervaren witgoedmonteurs hebben de magnetrons die in deze shop aangeboden worden, opengemaakt, schoongemaakt en waar nodig onderdelen gerepareerd of vervangen.
  • Absoluut bestelgemak, u kunt niet alleen hier in de webshop of bij ons op locatie uw magnetron kopen. Ook accepteren wij telefonische bestellingen en zelfs bestellingen per e-mail.
  • U kunt tegen zeer lage bezorgkosten de magnetron bij u thuis laten afleveren. Hierbij inbegrepen is het installeren van het apparaat en controleren of het goed werkt.

‘Hieronder vindt u onze complete collectie magnetrons, die meteen besteld kunnen worden.’

Gebruikte magnetron kopen

ATAG INBOUW COMBIMAGNETRON

150,00

Gebruikte magnetron kopen, deze combimagnetron van het merk ATAG heeft een hete luchtoven, een digitaal scherm en is in RVS uitgevoerd, met garantie.

Combimagnetron bestellen Uitverkocht

BOSCH INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00

Combimagnetron bestellen bij De Zwaan. Deze geweldige Bosch Inbouw combimagnetron heeft tiptoetsen en een hete luchtoven. Met 6 maanden garantie.

Combimagnetron kopen Rotterdam

ETNA INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Combimagnetron kopen Rotterdam, deze Etna inbouw combimagentron kunnen we u voor een zeer scherpe prijs leveren in Rotterdam met 6 maanden garantie.

Tweedehands combimagnetron bestellen Uitverkocht

NEFF INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Tweedehands combimagnetron bestellen, dit topmodel Neff inbouw combi wordt geleverd met de gebruikelijke 6 maanden garantie op 2e hands witgoed.

Aanbieding!
Combimagnetron aanbieding Uitverkocht

SIEMENS INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00 220,00

Combimagnetron aanbieding, deze Siemens combi is nu extra afgeprijsd. Deze aanbieding wordt met een garantieperiode van een half jaar geleverd.

Inbouw magnetron Amsterdam Uitverkocht

SIEMENS INBOUW COMBIMAGNETRON

220,00

Inbouw magnetron Amsterdam. Deze Siemens Inbuw Combimagnetron heeft een draaiplateau en een hete lucht oven. Plus een half jaar garantie op defecten.