GOEDKOPE KOELKAST

Bij Witgoedhandel De Zwaan bieden wij doorlopend grote partijen koelkasten aan. Een goedkope koelkast is bij ons daarom ook snel gevonden om de volgende twee redenen. Ten eerste worden grote partijen goedkoop ingekocht en kunnen ook om die reden goedkoop weer verkocht worden. Ten tweede bieden wij u koelkasten aan van eigen ontwerp die we in de fabriek van een bekend Europees merk voor koelkasten laten produceren. Op die manier kunnen wij u een koelkast van A-kwaliteit en A-klasse aanbieden voor een ongekend lage prijs. Op deze pagina vindt u een snel wisselend aanbod van koelkasten aangezien een goedkope koelkast ook snel uitverkocht raakt. Maar aan de andere kant zijn er dan weer nieuwe modellen in de aanbieding.

Een goedkope koelkast bij Witgoedhandel De Zwaan

‘Goedkope koelkasten in vele soorten en maten voor de beste prijs in de markt’

Alle goedkope koelkasten worden nieuw in doos verkocht met twee jaar garantie

Heeft u een grotere koelkast nodig, of een kleinere koelkast, of een met meer vriesruimte? Of misschien is uw huidige koelkast net stuk gegaan en bent u op zoek naar een goedkoop nieuw exemplaar. Wat uw reden ook is, bij Witgoedhandel De Zwaan is de kans groot dat u gaat slagen. Of u nu bij ons een koelkast koopt van merken zoals Daewoo of Exquisit, of een koelkast van eigen ontwerp De Zwaan, elke goedkope koelkast wordt geleverd met zes maanden garantie en splinternieuw in de verpakking. Ook kunnen wij de A-kwaliteit en A klasse voor alle merken garanderen.

Waarom u beter af bent uw goedkope koelkast bij De Zwaan te kopen:

  • Als grootste witgoedhandel van Nederland zijn we over het algemeen de goedkoopste. Dat geldt zeker als u kwaliteit, service en garantievoorwaarden mee rekent. U heeft bijvoorbeeld al een tafelmodel koelkast vanaf € 150.
  • U kunt uw goedkope koelkast zelf bij ons in de showroom in Zwanenburg af komen halen. Makkelijker voor u is misschien hem hier in de webshop te bestellen en hem bij u thuis te laten bezorgen. De Zwaan biedt echter unieke manieren van bestellen zoals de telefonische bestelling en bestelling per e-mail.
  • Alle koelkasten worden razendsnel uit voorraad geleverd. Tenzij anders aangegeven geldt over het algemeen dat als u voor het middaguur bestelt, u de koelkast de volgende dag al in huis heeft.
  • Het laten thuisbezorgen van witgoedartikelen kan in alle gevallen voor een klein extra bedrag wat op uw postcode berekend wordt. Ongeacht hoeveel producten u bij ons bestelt, dit bedrag blijft altijd hetzelfde wat het interessant maakt om meteen meerdere artikelen te bestellen.
  • Tegenwoordig zijn veel mensen huiverig om via websites spullen af te rekenen. Dit is bij De Zwaan niet nodig. U kunt bij ons gewoon bestellen en met onze afrekenen als wij de koelkast bij u thuis komen afleveren.

Extra info over onze witgoedartikelen in het algemeen

Witgoedhandel De Zwaan heeft niet alleen de beste koelkast aanbieding voor u, wij hebben op elk gewenst moment altijd meer dan 5000 witgoedapparaten op voorraad in onze showroom in Zwanenburg. Ook voor een wasmachine aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres, ook hierin zijn wij de goedkoopste in Nederland. Bij De Zwaan vindt u altijd de beste prijs, de beste service en garantievoorwaarden voor zowel gebruikt als splinternieuw witgoed.

‘Hieronder treft u alle goedkope koelkasten aan die wij op het moment aanbieden.’

AEG koelkastAEG koelkast open Uitverkocht

AEG KOELKAST MET 3 VRIESLADEN

100,00

Deze AEG koelkast heeft aan de onderkant een vriesgedeelte met 3 vrieslades. Wordt geleverd met 6 maanden garantie en kan thuisbezorgd worden.

Bosch koelkastBosch koelkast 2 Uitverkocht

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch Koelkast 2

80,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

GOEDKOPE BOSCH KV

90,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Aanbieding!
Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3 Uitverkocht

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00 250,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6 Uitverkocht

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00 285,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.