GLAZEN SALONTAFEL

Een glazen salontafel doet het praktisch goed in elke huiskamer, maar ook in een meer formele sfeer bij u op kantoor of in een wachtkamer. Glazen salontafels zijn vandaag de dag duidelijk in de mode als we zien hoeveel er van verkocht worden. De Zwaan witgoedhandel biedt u hier in de webshop een complete serie van zeer uiteenlopende designs. De meeste van deze salontafels hebben zelfs twee glazen platen, maar op zijn minst een. Of u nou op zoek bent naar een exclusieve glazen salontafel of een standaard model, De Zwaan heeft het allemaal.

 

Een glazen salontafel voor iedere smaak

‘Moderne designer salontafels met glazen platen’

Hoge kwaliteit goedkope salontafels

Elke glazen salontafel die hier in de shop aangeboden wordt, heeft glazen platen die vervaardigd zijn uit veiligheidsglas. Zowel de doorzichtige glazen platen als de zwartkleurige zijn hierdoor praktisch onbreekbaar. Een ander voordeel hiervan is dat als zo’n plaat om de een of andere reden toch zou breken er geen scherpe stukken glas ontstaan waaraan men zich zou kunnen bezeren. Niet alleen de glasplaat maar ook de rest van de salontafels is gemaakt uit hoogwaardige materialen. De prijzen waarvoor wij u deze salontafels aanbieden, hebben we bijzonder laag gehouden aangezien wij dit met onze reputatie verplicht zijn. De Zwaan staat bekend als de goedkoopste en grootste witgoedhandel in heel Nederland. U kunt er gerust van uitgaan dat alle artikelen die wij verkopen praktisch nergens goedkoper te vinden zijn.

Koffietafels en modellen met poefjes

Een aantal van de salontafels die hier aangeboden worden, komen met een serie van 2-6 zitjes of poefjes zoals onze zwarte koffietafel met doorzichtige glasplaat die maar liefst vergezeld gaat van zes ronden leren(look) krukjes. Afgezien van het feit dat elke glazen salontafel sowieso al zeer laag geprijsd is, zijn een aantal van hen zelfs nog behoorlijk afgeprijsd.

Het kopen van een glazen salontafel bij De Zwaan heeft de volgende voordelen:

  • U kunt de salontafel van uw keuze bij u thuis laten bezorgen voor zeer lage bezorgkosten. Deze kosten worden per postcode berekend en verschillen per woonplaats. De Zwaan rekent een eenmalig bedrag voor de bezorging wat inhoudt dat als u meer producten in onze shop bestelt de bezorgkosten gewoon gelijk blijven.
  • U kunt de salontafels zelf komen bekijken bij ons in de showroom in Zwanenburg (Amsterdam-West), maar bij ons bestelt u razendsnel via de webshop, per e-mail of zelfs per telefonische bestelling via het 020-nummer bovenaan de website.
  • Bij De Zwaan hoeft men niet meteen te betalen maar kan men afrekenen op het moment dat artikelen bij ons opgehaald worden, of ze bij u thuis afgeleverd worden.

‘Hieronder vindt u een overzicht van de glazen salontafels die hier in de webshop aangeboden worden. Vandaag bestellen = morgen of overmorgen in huis.’

Aanbieding!
Goedkope salontafelGoedkope salontafel 7 Uitverkocht

EXCLUSIEVE GOEDKOPE SALONTAFEL

195,00 100,00

Goedkope salontafel met een zeer exclusief design van het merk De Zwaan. De glasplaat is vervaardigd uit veiligheidsglas met fraai geslepen randen.

Aanbieding!
Goedkope glazen SalontafelGoedkope glazen Salontafel 6 Uitverkocht

GLAZEN SALONTAFEL, ZEER APART

120,00 100,00

Goedkope glazen Salontafel, apart model bestaande uit 2 glasplaten (niveau’s). Splinternieuw geleverd, veiligheidsglas, mooi geslepen aan de rand.

Aanbieding!
Salontafel dubbele glasplaatSalontafel dubbele glasplaat 6 Uitverkocht

SALONTAFEL DUBBELE GLASPLAAT

130,00 100,00

Salontafel dubbele glasplaat, deze door De Zwaan zelf ontworpen salontafel uit zwart en doorzichtig glas heeft een geweldig design met hangende glasplaat.

Aanbieding!
Goedkope salontafel glasGoedkope salontafel glas 6 Uitverkocht

SALONTAFEL GLAS

150,00 100,00

Goedkope salontafel glas, uniek design van De Zwaan: een doorzichtige ovale glazen plaat op een wit keramiek onderstel in de vorm van een persoon.

Aanbieding!
Salontafel kopenSalontafel kopen 6 Uitverkocht

SALONTAFEL MET 6 POEFJES

250,00 100,00

Salontafel kopen, modieuze rechthoekige salontafel kopen met 6 zwarte poefjes. Deze salontafel is een eigen ontwerp van De Zwaan en daardoor supergoedkoop.

Aanbieding!
Salontafel met poefjes Uitverkocht

SALONTAFEL MET POEFJES

220,00 100,00

Salontafel met poefjes, deze salontafel met een rechthoekige glazen plaat wordt vergezeld van 2 modieuze witte poefjes die onder de tafel passen.

Aanbieding!
Salontafel zwart glasSalontafel zwart glas 6 Uitverkocht

SALONTAFEL ZWART GLAS DESIGN

160,00 100,00

Salontafel zwart glas, deze geweldig vormgegeven salontafel uit 2 zwarte glasplaten is nu in de aanbieding en past in elk modern interieur.

Aanbieding!
Witte salontafel met zwart glasWitte salontafel met zwart glas 6 Uitverkocht

WITTE SALONTAFEL MET ZWART GLAS

130,00 100,00

Witte salontafel met zwart glas van eigen ontwerp De Zwaan. Deze modieuze salontafel kunnen we u zeer goedkoop leveren en bij u thuisbezorgen.