GASFORNUIS 90 CM

Elk gasfornuis 90 cm wat wij hier in de webshop verkopen is semiprofessioneel of professioneel en dus 90 cm in breedte. We hebben een wisselend aanbod, maar over het algemeen vindt u hier gasfornuizen in de volgende kleuren: zwart, RVS, en wit. Een 90 cm breed gasfornuis geeft u tijdens het koken een zee van ruimte voor uw pannen en u beschikt altijd over vijf of zes pitten. Op deze manier voelt u zich een chef in uw eigen keuken en het geeft uiteraard ook uw keuken een speciale look alsof het de keuken van een restaurant zou zijn. Een gasfornuis 90 cm maar ook een gasfornuis 60 cm koopt u bij De Zwaan al snel voor honderden euro’s goedkoper dan bij de concurrent.

 

90 cm gasfornuizen in RVS of Zwart

‘Al onze 90 cm gasfornuizen zijn A-kwaliteit en A-klasse’

Ongekend laag geprijsde gasfornuizen

De Zwaan is professioneel ontwerper van gasfornuizen, met unieke designs die een primeur in Nederland zijn zoals het gas op glas gasfornuis. Alle door het merk De Zwaan ontworpen gasfornuizen worden gefabriceerd in de fabriek van een bekend Europees merk dat u de A-kwaliteit en A-klasse garandeert. De prijzen van een gasfornuis 90 cm, ongeacht van welk type, liggen honderden euro’s beneden de prijzen van andere gasfornuizen. Ondanks dat hebben onze gasfornuizen vaak meerdere opties en een veel betere ingebouwde oven. De 90 cm brede gasfornuizen die wij op het moment aanbieden, kunt u hier beneden op de pagina vinden. Normaalgesproken zijn de meeste tussen de € 500 en € 600 geprijsd.

Het kopen van een gasfornuis 90 cm bij De Zwaan levert u de volgende voordelen op:

  • U heeft voor een lagere prijs een beter gasfornuis met meer opties dan wanneer u ergens anders een gasfornuis 90 cm zou kopen. De garantieperiode op onze splinternieuwe 90 cm gasfornuizen betreft twee jaar. Dit is een fabrieksgarantie en als er iets met uw gasfornuis aan de hand zou zijn wordt het ogenblikkelijk vervangen door een nieuw exemplaar.
  • Alle gasfornuizen 90 cm zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit houdt in dat als u vroeg op de dag bij ons bestelt, u het morgen al aangesloten en wel bij u thuis kunt hebben staan.
  • Bij Witgoedhandel De Zwaan is het niet meer dan normaal om pas af te rekenen als een gasfornuis aangesloten bij u in de keuken staat. Vooraf betalen mag, maar hoeft dus niet. Wel is het zo dat als u met iDEAL of bankoverschrijving wilt betalen, dit alleen via de webshop mogelijk is. Bij u aan de deur of in onze showroom accepteren wij alleen contant geld.
  • We berekenen zeer lage bezorgkosten die per postcode verschillen. Voor Amsterdam bijvoorbeeld zijn de kosten slechts € 20 en voor de verste uithoeken van ons land € 50. Ook is het zo dat dit een eenmalig bedrag is en als u meerdere producten koopt, blijven de bezorgkosten gelijk.

‘Altijd al gedroomd van een gasfornuis 90 cm breed? Bestelt u er nu meteen een hieronder in de aanbieding.’

Goedkoop 90 cm fornuisGoedkoop 90 cm fornuis 5 Uitverkocht

GOEDKOOP 90 CM FORNUIS

530,00

Een goedkoop 90 cm fornuis professioneel met alle luxe die u zich kunt wensen. Alle fornuizen van De Zwaan zijn ongekend laag geprijsd.

Luxe 5 pits gasfornuisLuxe 5 pits gasfornuis 5 Uitverkocht

LUXE 5 PITS GASFORNUIS

570,00

Luxe 5 pits gasfornuis met een super goede oven. Alle gasfornuizen van het merk De Zwaan worden geleverd met installatie en 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Zwart 90 cm gasfornuisZwart 90 cm gasfornuis 5 Uitverkocht

ZWART 90 CM GASFORNUIS

600,00 580,00

Een prachtig zwart 90 cm gasfornuis met 5 pitten, een digitale timer, draaispit en grill. Wordt geleverd met 2 jaar garantie.