GASFORNUIS 60 CM

De bieden u hier een gasfornuis 60 cm voor iedere smaak. Alle gasfornuizen zijn van A-kwaliteit en A-klasse en velen zijn licht of behoorlijk afgeprijsd. De bieden u de keuze tussen zwart gasfornuis, een witte gasfornuis of een RVS gasfornuis. Ongeacht welke keuze gemaakt, betaalt bij De Zwaan honderden euro’s minder voor een goed gasfornuis 60 cm. Als u een gasfornuis koopt bij Witgoedhandel De Zwaan weet u in elk geval zeker dat u niet teveel betaalt. Dit geldt uiteraard ook voor een gasfornuis 90 cm.

 

60 cm gasfornuis assortiment

‘Vele 60 cm gasfornuizen van topkwaliteit in de aanbieding’

De absoluut beste prijs voor uw splinternieuwe gasfornuis

De Zwaan is ondertussen een erkend ontwerper van semiprofessionele en professionele gasfornuizen. Onze gasfornuizen worden geproduceerd in de fabriek van een bekend Europees merk en dragen daardoor dezelfde kwaliteit en klasse. De Zwaan heeft unieke ontwerpen op de markt gebracht voor Nederland zoals onder andere het gas op glas gasfornuis wat bijzonder makkelijk schoon te houden is. Voor hetzelfde geld krijgt u een gasfornuis met veel meer mogelijkheden en een betere inbouw oven. Zeker met onze afgeprijsde modellen bent u al snel honderden euro’s goedkoper uit voor een gasfornuis 60 cm. U heeft op dit moment al een keramisch gasfornuis van 60 cm breedte voor € 250, splinternieuw in de verpakking met twee jaar garantie (we hebben een snel wisselend aanbod dus prijzen kunnen variëren).

Uw nieuwe gasfornuis 90 cm koopt u het beste bij De Zwaan om van de volgende voordelen te profiteren:

  • Bij Witgoedhandel De Zwaan betaalt u gewoon een stuk minder voor een beter gasfornuis, met een betere oven. U heeft twee jaar garantie op uw splinternieuwe gasfornuis en als er iets met uw gasfornuis aan de hand van zijn, krijgt u dus meteen een nieuwe.
  • Wij kunnen u razendsnel uw gasfornuis leveren, direct uit voorraad. Vroeg op de dag bestellen betekent bij De Zwaan dat u uw gasfornuis morgen al aangesloten bij u thuis heeft staan.
  • Bij De Zwaan kunt u vooraf afrekenen via bankoverschrijving of iDEAL, maar dit is zeker niet verplicht. U kunt gewoon bestellen en pas met ons afrekenen als uw gasfornuis 60 cm werkend bij u thuis in de keuken staat.
  • Het laten thuisbezorgen van uw gasfornuis kost u slechts een klein bedrag dat per postcode berekend wordt. Deze kosten zijn voor Amsterdam € 20 en voor verdere afgelegen steden in ons land op zijn hoogst € 50. De bezorgkosten zijn per bestelling dus ongeacht hoeveel producten u bij ons bestelt, gaat dit altijd voor hetzelfde bedrag.

‘Hieronder ziet u onze complete collectie voor de categorie gasfornuis 60 cm.’

Gasfornuis de luxe wit 7Gasfornuis de luxe wit 8 Uitverkocht

GASFORNUIS DE LUXE WIT | Merk: De Zwaan

250,00

De Zwaan heel luxe wit gasfornuis, met alle mogelijke opties, in de kleur wit, wordt geleverd nieuw in de verpakking met 2 jaar garantie. Dit gasfornuis is 60 cm breed, en past in iedere keuken.

Aanbieding!
Gasfornuis gas op glas 7Gasfornuis gas op glas 8 Uitverkocht

GASFORNUIS GAS OP GLAS | Merk: De Zwaan

450,00 250,00

Gasfornuis gas op glas van De Zwaan, het allernieuwste model op het gebied van gasfornuizen, ontworpen en voor het eerst in Nederland te koop, met alle opties, waaronder ontdooi functie, 6 kook functies voor de hete lucht oven, en ook heel erg makkelijk om schoon te houden, is dit gas op glas gasfornuis van De Zwaan.

Aanbieding!
Gasfornuis gas op glas RVS 10Gasfornuis gas op glas RVS 11 Uitverkocht

GASFORNUIS GAS OP GLAS RVS DE LUXE | Merk: De Zwaan

500,00 480,00

De Zwaan gasfornuis gas op glas RVS, is uniek, en zeer mooi, past in elke keuken, en is heel makkelijk schoon te houden. Dit gasfornuis gas op glas in RVS-uitvoering is voorzien van alle opties, ook ontdooi functie.

Goedkoop RVS gasfornuisGoedkoop RVS gasfornuis 2 Uitverkocht

GOEDKOOP RVS GAS FORNUIS

325,00

Goedkoop RVS gasfornuis, splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie. Dit gasfornuis is van A-kwaliteit, goedkoop en erg zuinig (energieklasse A).

Zwart gasfornuisZwart gasfornuis 2 Uitverkocht

ZWART GASFORNUIS

320,00

Zwart gasfornuis van het merk De Zwaanmodel ZW-604003, 60cm breed met 4 pitten. Zeer goede ingebouwde oven, nieuw in doos met 2 jaar garantie erop.