GAS OP GLAS

Een gas op glas vrijstaand gasfornuis aan het zoeken? Zoek niet verder. Over het algemeen krijgt u inbouw gasfornuizen aangeboden maar bij Witgoedhandel De Zwaan hebben we ze ook vrijstaand. Deze gas op glas gasfornuizen zijn van het nieuwste model en uitgevoerd met een zeer geavanceerde oven. Een dergelijk gasfornuis maakt u echt in een handomdraai schoon wat de reden is voor de opkomende populariteit van gas op glas. Bij De Zwaan bieden we ze u niet alleen vrijstaand en van hoge kwaliteit aan maar zoals u van ons gewend bent voor de beste prijs. Bij ons bespaart u snel honderden euro’s op een enkel gasfornuis.

Gas op glas fornuis met luxe oven

‘ Alle gasfornuizen komen standaard met twee jaar garantie’

Lage prijzen voor gas op glas

Witgoedhandel De Zwaan ontwerpt op een professionele manier nieuwe gasfornuizen met compleet eigen design en die vaak een primeur in Nederland vormen zoals deze vrijstaande versies. De gasfornuizen die wij ontwerpen en dus ook de gas op glas worden door een Europese bekende fabrikant van gasfornuizen gefabriceerd. U krijgt dus zowel een A-klasse als A-kwaliteit gasfornuis maar voor een veel aantrekkelijker prijs. Onze prijzen liggen honderden euro’s lager dan die van concurrerende bekende merken dus tel uit uw winst. Daar komt nog bij dat onze gasfornuizen vaak nog extra functies hebben ook, en dat vooral op de ingebouwde oven. Beneden op de pagina kunt u meteen bestellen als u wilt.

Koop uw gas op glas bij De Zwaan met de volgende voordelen:

  • U betaalt minder voor een geavanceerder (meer opties) gasfornuis dan bij de concurrent en heeft altijd minstens twee jaar garantie op onze gas op glas gasfornuizen van de fabriek.
  • Onze fornuizen zijn direct leverbaar tenzij hier in de shop anders aangegeven wordt en doorgaans is het zo dat als uw vroeg op de dag bestelt u het product de volgende dag al in huis heeft.
  • Als u wilt, mag u met ons afrekenen op het moment dat uw gas op glas bij u thuis afgeleverd wordt, vooraf betalen is niet nodig. Met iDeal betalen gaat uiteraard wel alleen hier in de shop. Als u uw product door ons laten thuisbezorgen wordt het ook meteen op zijn plek gezet, voor u aangesloten en gecontroleerd op het goed werkt.
  • We houden onze bezorgkosten zo laag mogelijk en rekenen in principe alleen voor de gereden kilometers. Daarom kunt u ook zoveel producten bestellen voor de ritprijs die op uw postcode berekend wordt en altijd tussen de € 20 en € 50 ligt (België € 60).

‘Hieronder vindt u alle gas op glas fornuizen die wij op dit moment aanbieden.’

Aanbieding!
Gasfornuis gas op glas 7Gasfornuis gas op glas 8 Uitverkocht

GASFORNUIS GAS OP GLAS | Merk: De Zwaan

450,00 250,00

Gasfornuis gas op glas van De Zwaan, het allernieuwste model op het gebied van gasfornuizen, ontworpen en voor het eerst in Nederland te koop, met alle opties, waaronder ontdooi functie, 6 kook functies voor de hete lucht oven, en ook heel erg makkelijk om schoon te houden, is dit gas op glas gasfornuis van De Zwaan.

Aanbieding!
Gasfornuis gas op glas RVS 10Gasfornuis gas op glas RVS 11 Uitverkocht

GASFORNUIS GAS OP GLAS RVS DE LUXE | Merk: De Zwaan

500,00 480,00

De Zwaan gasfornuis gas op glas RVS, is uniek, en zeer mooi, past in elke keuken, en is heel makkelijk schoon te houden. Dit gasfornuis gas op glas in RVS-uitvoering is voorzien van alle opties, ook ontdooi functie.