FORNUIS KOPEN

Een fornuis kopen, kunt u bij ons in de maten 90 cm en 60 cm. Qua kleur heeft u bij de meeste fornuizen de keuze uit wit, zwart en RVS. Wilt u een fornuis kopen met absolute luxe dan kunnen we u het beste een van onze 90 cm fornuizen aanraden. Een dergelijk breed fornuis koopt het prettigst. Onze 60 cm fornuizen zijn echter van dezelfde kwaliteit dus als u minder ruimte in uw keuken heeft zijn deze misschien een betere oplossing voor u. Hoe dan ook bij ons koopt u een fornuis veel en veel goedkoper dan bij onze concurrenten.

Fornuis kopen in de maten 90 cm of 60 cm

‘ Alle fornuizen zijn van A-kwaliteit en hebben de A-klasse.’

Zeer laag geprijsde fornuizen

De reden dat u bij ons zo goedkoop een fornuis kunt kopen, is omdat wij zelf professionele gasfornuizen ontwerpen. Elk fornuis heeft een apart design en laten we produceren in de fabriek van een bekend Europees merk voor fornuizen. Hierdoor betaalt u slechts een fractie van de prijs dan wanneer u een fornuis van dat specifieke merk zou kopen, maar toch heeft het exact dezelfde kwaliteit. Bij het ontwerpen van onze De Zwaan fornuizen is speciaal aandacht besteed aan het feit dat ze veel opties hebben en er een bijzonder professionele oven in zit. Onderaan deze pagina vindt u ons complete assortiment aan fornuizen. Een 90 cm fornuis kopen, kan al voor een prijs van tussen de € 500 en € 600 en een 60 cm breed fornuis al vanaf € 250.

Een fornuis kopen van design De Zwaan komt met de volgende voordelen:

  • De prijs die betaalt, is slechts een fractie van de prijs die u voor een fornuis zou betalen van een van de topmerken. Ondanks dat is de kwaliteit precies even goed, krijgt een hoogwaardige fornuis voor een zeer schappelijke prijs. Op alle fornuizen zit een garantie van twee jaar.
  • Vandaag voor het middaguur een fornuis kopen in onze webshop, houdt in dat u het morgen al in uw keuken heeft staan. Alle fornuizen worden uit voorraad geleverd.
  • Vooraf betalen is bij Witgoedhandel De Zwaan niet verplicht. U mag het fornuis met onze afrekenen op het moment dat wij het bij u thuis afleveren. Inclusief bij de levering wordt dat wij het voor u op zijn plek zetten, aansluiten en controleren of het goed werkt. Mocht u met iDEAL willen betalen dan kan dat toch het beste meteen tijdens de aankoop hier in de webshop.
  • Een fornuis laten thuisbezorgen, kostuum bedrag van tussen de € 20 en € 50 afhankelijk van uw postcode ofwel woonplaats. Tijdens het afrekenen hier in de webshop wordt de exacte prijs weergegeven na het invullen van uw postcode. U betaalt een ritprijs wat inhoudt dat u voor deze prijs zoveel items in onze shop kunt bestellen als u wilt.

‘Verwezenlijk vandaag nog uw droom om als een chef te koken met een fornuis 90 cm.’

Gasfornuis de luxe wit 7Gasfornuis de luxe wit 8 Uitverkocht

GASFORNUIS DE LUXE WIT | Merk: De Zwaan

250,00

De Zwaan heel luxe wit gasfornuis, met alle mogelijke opties, in de kleur wit, wordt geleverd nieuw in de verpakking met 2 jaar garantie. Dit gasfornuis is 60 cm breed, en past in iedere keuken.

Aanbieding!
Gasfornuis gas op glas 7Gasfornuis gas op glas 8 Uitverkocht

GASFORNUIS GAS OP GLAS | Merk: De Zwaan

450,00 250,00

Gasfornuis gas op glas van De Zwaan, het allernieuwste model op het gebied van gasfornuizen, ontworpen en voor het eerst in Nederland te koop, met alle opties, waaronder ontdooi functie, 6 kook functies voor de hete lucht oven, en ook heel erg makkelijk om schoon te houden, is dit gas op glas gasfornuis van De Zwaan.

Aanbieding!
Gasfornuis gas op glas RVS 10Gasfornuis gas op glas RVS 11 Uitverkocht

GASFORNUIS GAS OP GLAS RVS DE LUXE | Merk: De Zwaan

500,00 480,00

De Zwaan gasfornuis gas op glas RVS, is uniek, en zeer mooi, past in elke keuken, en is heel makkelijk schoon te houden. Dit gasfornuis gas op glas in RVS-uitvoering is voorzien van alle opties, ook ontdooi functie.

Gasfornuis met gasovenGasfornuis met gasoven 6 Uitverkocht

GASFORNUIS MET GASOVEN

195,00

Gasfornuis met gasoven van het merk De Zwaan. Dit splinternieuwe gasfornuis heeft energieklasse A en elektrische ontsteking. Erg goed maar zeer goedkoop.

Goedkoop 90 cm fornuisGoedkoop 90 cm fornuis 5 Uitverkocht

GOEDKOOP 90 CM FORNUIS

530,00

Een goedkoop 90 cm fornuis professioneel met alle luxe die u zich kunt wensen. Alle fornuizen van De Zwaan zijn ongekend laag geprijsd.

Aanbieding!
Goedkoop gasfornuis 50 x 60 cm 4Goedkoop gasfornuis 50 x 60 cm 5 Uitverkocht

GOEDKOOP GASFORNUIS 50 x 60 CM | Merk: De Zwaan

275,00 250,00

Goedkoop gasfornuis 50 cm breed, zeer goede kwaliteit, en wordt geleverd met 2 jaar garantie, nieuw in de verpakking. De Zwaan gasfornuizen passen in iedere keuken, voor jarenlang kook plezier.

Goedkoop RVS gasfornuisGoedkoop RVS gasfornuis 2 Uitverkocht

GOEDKOOP RVS GAS FORNUIS

325,00

Goedkoop RVS gasfornuis, splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie. Dit gasfornuis is van A-kwaliteit, goedkoop en erg zuinig (energieklasse A).

Luxe 5 pits gasfornuisLuxe 5 pits gasfornuis 5 Uitverkocht

LUXE 5 PITS GASFORNUIS

570,00

Luxe 5 pits gasfornuis met een super goede oven. Alle gasfornuizen van het merk De Zwaan worden geleverd met installatie en 2 jaar garantie.

RVS gasfornuis 50cmRVS gasfornuis 50cm 2

RVS GASFORNUIS 50 CM BREED

275,00

RVS gasfornuis 50cm breed. Dit fantastische en zuinige gasfornuis met geringe breedte wordt zeer goedkoop geleverd met 2 jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
Zwart 90 cm gasfornuisZwart 90 cm gasfornuis 5 Uitverkocht

ZWART 90 CM GASFORNUIS

600,00 580,00

Een prachtig zwart 90 cm gasfornuis met 5 pitten, een digitale timer, draaispit en grill. Wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Zwart gasfornuisZwart gasfornuis 2 Uitverkocht

ZWART GASFORNUIS

320,00

Zwart gasfornuis van het merk De Zwaanmodel ZW-604003, 60cm breed met 4 pitten. Zeer goede ingebouwde oven, nieuw in doos met 2 jaar garantie erop.