FORNUIS 90 CM

Ieder fornuis 90 cm wat we u aanbieden, is van de hoogste kwaliteit en professioneel of semiprofessioneel te noemen. We hebben 90 cm fornuizen in de kleuren zwart, wit en RVS, al hebben wij een wisselend aanbod. Niks kookt lekkerder dan een super de luxe fornuis van 90 cm breedte aangezien u tijdens het koken over veel ruimte beschikt en altijd vijf of zes pitten ter beschikking heeft. Een fornuis 90 cm staat geweldig in uw keuken en geeft u het gevoel een chef-kok te zijn. Een 90 cm breed fornuis koopt u net als een fornuis 60 cm bij Witgoedhandel De Zwaan voor een fractie van de prijs die u bij onze concurrent betaalt.

 

90 cm fornuizen in zwart of RVS

‘Alle 90 cm fornuizen zijn A-klasse en A-kwaliteit’

Fornuizen voor ongekend lage prijzen

Witgoedhandel De Zwaan ontwerpt zelf professionele fornuizen waaronder het alom gerespecteerde gas op glas fornuis. Al onze gasfornuizen hebben een uniek design en worden gemaakt in de fabriek van een bekend Europees merk voor fornuizen. Wij bieden u een fornuis 90 cm voor prijzen die honderden euro’s lager liggen dan bij de concurrent. Ondanks de ongekend lage prijzen krijgt u een gasfornuis dat beschikt over meer opties en eveneens met een professionelere oven. Onderaan de pagina vindt u alle fornuizen 90 cm die wij op het moment verkopen. Prijzen liggen over het algemeen tussen de € 500 en € 600.

Het kopen van een fornuis 90 cm bij De Zwaan komt met een aantal grote voordelen:

  • U betaalt een stuk minder maar heeft een hoogwaardige fornuis met betere eigenschappen dan wanneer u uw fornuis bij de concurrent zou kopen. Fornuizen worden geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.
  • Alle fornuizen 90 cm kunnen wij onmiddellijk uit voorraad leveren wat inhoudt dat als u voor het middaguur bestelt u het de volgende dag al aangesloten bij u in de keuken kunt hebben staan.
  • Bij De Zwaan bieden wij u de optie om uw fornuis met ons af te rekenen op het moment dat het al werkend bij u in de keuken staat of u het bij ons op komt halen. Betalen met bankoverschrijving of iDEAL is mogelijk maar alleen hier in de webshop.
  • Voor een klein vast bedrag per levering wat aan de hand van uw postcode berekend wordt, kunt u het fornuis bij u thuis laten bezorgen, aansluiten en testen. De bezorgkosten liggen altijd tussen de € 20 en € 50 en worden niet hoger als u meerdere items bestelt.

‘Verwezenlijk vandaag nog uw droom om als een chef te koken met een fornuis 90 cm.’

Goedkoop 90 cm fornuisGoedkoop 90 cm fornuis 5 Uitverkocht

GOEDKOOP 90 CM FORNUIS

530,00

Een goedkoop 90 cm fornuis professioneel met alle luxe die u zich kunt wensen. Alle fornuizen van De Zwaan zijn ongekend laag geprijsd.

Luxe 5 pits gasfornuisLuxe 5 pits gasfornuis 5 Uitverkocht

LUXE 5 PITS GASFORNUIS

570,00

Luxe 5 pits gasfornuis met een super goede oven. Alle gasfornuizen van het merk De Zwaan worden geleverd met installatie en 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Zwart 90 cm gasfornuisZwart 90 cm gasfornuis 5 Uitverkocht

ZWART 90 CM GASFORNUIS

600,00 580,00

Een prachtig zwart 90 cm gasfornuis met 5 pitten, een digitale timer, draaispit en grill. Wordt geleverd met 2 jaar garantie.