Wanneer wordt een bestelling geleverd?
U kunt uw bestelling voor een wasmachine of ander witgoedapparaat online, telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. Bestel vandaag en wij leveren het apparaat de volgende dag, in heel Nederland. Wilt u uw bestelling liever op een andere dag ontvangen? Dat is natuurlijk ook mogelijk, overleg dit even met ons en we maken samen een afspraak voor een geschikt dag.

Ik vind het lastig om een apparaat te installeren. Kunt u dit voor mij doen?
Naast de bezorging kunnen wij ook de installatie van uw wasmachine of ander witgoedapparaat voor onze rekening nemen. Geef dit aan bij uw bestelling en wij zorgen ervoor dat het apparaat wordt geïnstalleerd. Onder installatie verstaan wij slangen en kabeltjes aansluiten, dus niet het inbouwen van inbouw vaatwassers, kastjes en deurtjes los schroeven, voor dergelijke werkzaamheden moet u iemand anders zoeken of het zelf doen. Daarnaast controleren we gelijk of het apparaat naar behoren functioneert.

Ik wil graag de machines in het echt bekijken. Kan dit?
Witgoedhandel De Zwaan is gevestigd op de Kerkhoflaan 80 a 1161 JE in Zwanenburg. Wij zijn geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Kom gerust bij ons langs om alle witgoedapparaten te bekijken en te bestellen.

Hoe kan ik online bestellen?
Alle beschikbare witgoedapparaten staan in onze online winkel. De apparaten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Wilt u een vaatwasser kopen? Klik op de categorie vaatwasser en u ziet alle beschikbare vaatwassers. Door op een vaatwasser te klikken, krijgt u uitgebreide informatie inclusief de prijs. Wilt een vaatwasser bestellen? Klik dan op Toevoegen aan winkelwagen. Doorloop de volgende stappen en bestel eenvoudig uw gewenste vaatwasser.

Ik heb een witgoedapparaat van De Zwaan Witgoedhandel, maar deze doet het niet goed. Wat nu?
Alles witgoedapparaten die wij aanbieden, worden voor verkoop uitgebreid gecontroleerd en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Maar het kan voorkomen dat een apparaat toch niet naar behoren functioneert. Wij willen u te allen tijde helpen en hebben de volgende voorwaarden:

  • Een apparaat werkt niet bij de levering: het apparaat wordt meteen vervangen of gerepareerd .
  • Een apparaat werkt niet binnen 14 dagen na inkoop: het apparaat kan worden omgeruild of worden gerepareerd.
  • Een apparaat werkt niet na 14 dagen na aankoop (binnen 6 maanden): het apparaat wordt kosteloos voor u gerepareerd. U dient het apparaat zelf naar ons toe te brengen.
  • Een apparaat werkt niet na 6 maanden (binnen 1 jaar): wij repareren het apparaat voor 20 euro.
  • Een apparaat werkt niet na 1 jaar: wij repareren het apparaat voor 50 euro.

Hoe kan het dat jullie zo goedkoop zijn?
De meeste witgoedapparaten die wij verkopen, zijn tweedehands. Na een grondige controle en het vervangen van onderdelen (indien nodig) voldoet een apparaat aan alle kwaliteitseisen. Pas dan komt een apparaat in de verkoop te staan. Goede kwaliteit, tegen een lage prijs, daar staan wij voor.

Hoe kan ik met jullie in contact komen?
U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Vul op de website ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende nummers 020-4971082 of 06-14996138. U krijgt altijd een ervaren medewerker aan de lijn die u alle informatie over een witgoedapparaat kan geven.