ELEKTRISCHE KOOKPLAAT

Een elektrische kookplaat, er is steeds minder vraag naar. Logisch ook, want er zijn meerdere systemen die sneller reageren tijdens het koken en ook een stuk goedkoper zijn in het gebruik en onderhoud. Dat neemt niet weg dat elektrische kookplaten nog steeds splinternieuw verkocht worden, maar in elk geval niet door ons. Bij De Zwaan treft u natuurlijk wel tweedehands elektrische kookplaten aan, aangezien wij veel tweedehands witgoed verkopen. Een elektrische kookplaat koopt u bij De Zwaan tweedehands altijd met een half jaar garantie, en elke kookplaat is in onze werkplaats goed nagekeken op fouten en van binnen schoongemaakt zodat hij er weer jaren tegenaan kan.

 

Een elektrische kookplaat is wat uit de tijd

‘Maar bij De Zwaan zijn ze vaak nog te vinden’

Koop geen kat in de zak

Als u van een particulier een elektrische kookplaat koopt, zeker omdat de meeste al wat ouder zijn, heeft u geen idee wat u precies koopt. In het geval u uw elektrische kookplaat bij Witgoedhandel De Zwaan bestelt, betaalt u waarschijnlijk dezelfde prijs en geniet u een groot aantal voordelen ten opzichte van het kopen van de particulier. Hierboven werd al besproken dat wij al ons witgoed voordat het hier in de webshop aangeboden wordt grondig controleren op gebreken. Als onze monteurs fouten aantreffen worden onderdelen vervangen of gerepareerd. Alsof dit nog niet genoeg is, heeft u ook nog eens een half jaar garantie waarin de kookplaat gratis voor u wordt gerepareerd of vervangen door een gelijkwaardig model als hij kapot zou gaan. Al met al maakt het weinig uit of het om een elektrische kookplaat, een inductiekookplaat of een keramische kookplaat gaat, u bent altijd beter af als u bij Witgoedhandel De Zwaan bestelt.

Koop uw kookplaat bij De Zwaan zodat u van de volgende voordelen profiteert:

  • Misschien niet direct voor elektrische kookplaten, maar voor kookplaten in het algemeen bieden wij een zeer ruime keuze aan tweedehands exemplaren die alle zeer goedkoop aangeboden worden.
  • U krijgt een half jaar garantie op uw kookplaat, en ook nadat de garantieperiode is verlopen, heeft u bij De Zwaan nog altijd het recht om uw kookplaat zeer goedkoop bij ons te laten repareren, zoals u in onze voorwaarden kunt lezen.
  • Alle kookplaten die hier in de shop aangeboden worden, hebben wij op voorraad en kunnen dus razendsnel geleverd worden. ‘s ochtends vroeg bestellen, betekent de volgende dag al in huis.
  • De Zwaan verkoopt tweedehands witgoed van kwaliteit. Alle witgoedapparaten die u in deze webshop aantreft zijn grondig gecontroleerd op fouten en gebreken en waar nodig gerepareerd.
  • Bij De Zwaan kunt u ook gewoon per e-mail of per telefonische bestelling witgoed kopen afgezien van de gebruikelijke manieren: bij ons op locatie of in één van onze webshops.
  • U kunt met ons afrekenen als u uw bestelling bij ons ophaalt, of wij hem bij u thuis afleveren. U hoeft dus nooit per se van tevoren te betalen tenzij u graag met iDEAL of bankoverschrijving via onze webshops betaalt.
  • Voor het thuisbezorgen van witgoed berekenen wij een eenmalige ritprijs, ongeacht hoeveel producten u bij ons bestelt. Deze prijs loopt dus niet op als u extra items bestelt. De prijs die u betaalt voor de rit wordt berekend op uw postcode en ligt tussen de 20 en € 50.

ALLE ELEKTRISCHE KOOKPLATEN

INDUCTIE KOOKPLATEN

Tweedehands inductie kookplaat

ETNA INDUCTIE KOOKPLAAT

120,00

Tweedehands inductie kookplaat van het merk Etna. Deze inductie kookplaat met tiptoetsbediening heeft 4 kookzones en krijgt u met 6 maanden garantie.

Inductiekookplaat Siemens

INDUCTIEKOOKPLAAT SIEMENS

150,00

2e hands inductie kookplaat van het merk Siemens met 4 kookzones uitgevoerd in zwart met RVS rand. Deze inductie kookplaat heeft 6 maanden garantie.