DROOGKAST

Een droogkast die binnen uw budget past en goed bevalt vindt u hier in onze webwinkel uiterst eenvoudig in ons aanbod van rond de 60 verschillende tweedehands droogkast. Niemand betaalt graag teveel en u zult versteld staan van onze lage prijzen en aanbiedingen. In onze shop zijn onder andere de volgende merken voor droogkasten vertegenwoordigd: waarom voel, AEG, Miele, Marijnen, Zanker, Indesit, Siemens en LG. Onze prijzen beginnen vanaf € 60 voor de goedkoopste langzaam oplopend tot € 220 voor onze duurste gebruikte droogkast. Bij De Zwaan gaat u dus zeker slagen als u op zoek was naar een vervangende droogkast en tevens koopt u bij ons met de beste voorwaarden en service.

 

Uw droogkast is aan vervanging toe?

‘+60 droogkasten voorradig en dus meteen leverbaar.’

Droogkast en kwaliteit

Elke afzonderlijke droogkast die wij u hier in de shop aanbieden, is aan strenge kwaliteitscontrole’s onderworpen geweest. Als tweedehands witgoed bij ons binnenkomt, wordt het in onze werkplaats door onze technici streng onder de loep genomen. Geconstateerde gebreken op fouten worden gerepareerd of er worden onderdelen vervangen zodat de machines 100% goed functioneren. Tijdens dit proces wordt de machine van binnen ook grondig gereinigd. Op deze manier koopt u een tweedehands droogkast maar bent u tegelijkertijd zeker dat deze nog jaren meegaat.

Dit is een stukje zekerheid wat De Zwaan biedt tezamen met de zes maanden garantie die wij op tweedehands droogkasten en andere witgoed standaard bieden. Mocht een droogkast ondanks onze kwaliteitscontroles toch kapot gaan, dan wisselen we deze zo snel mogelijk voor een vergelijkbaar model of haar wordt gratis voor u gerepareerd. In onze garantievoorwaarden kunt u lezen hoe klanten van De Zwaan ook na een verlopen garantieperiode nog altijd het recht hebben om tegen bodemprijzen hun droogkast door ons te laten repareren.

De voordelen van het kopen van een droogkast bij De Zwaan op een rij:

  1. Wij hebben een zeer groot aanbod voor witgoed in het algemeen maar zeker specifiek voor droogkasten. Met meer dan 60 verschillende droogkasten hier in de webshop en een nog groter aanbod ter plaatste in onze showroom in Zwanenburg zal het lastig voor u worden geen geschikte droogkast bij ons te kunnen vinden.
  2. U krijgt bij ons de beste prijs voor een droger die compleet nagekeken is en 100% goed functioneert. Iets wat bij onze concurrent en zeker bij particulieren onzeker is. Afgezien van het voeren van de beste prijs heeft u bij ons ook de beste service en garantievoorwaarden.
  3. Het laten thuisbezorgen van witgoed kan bij De Zwaan tegen zeer schappelijke prijzen. Bij rekenen een ritprijs gebaseerd op de gereden kilometers. Afhankelijk van uw woonplaats (postcode) betaalt u een bedrag tussen de € 20 en € 50 waarvoor u zoveel items in onze shop kunt laten thuisbezorgen als u wilt.
  4. Wij bieden standaard zes maanden garantie op al ons tweedehands witgoed. Tevens hebben wij speciale garantievoorwaarden voor klanten van De Zwaan om na een verlopen garantieperiode nog altijd zeer goedkoop witgoed door ons te kunnen laten repareren.
  5. Vooraf betalen is bij De Zwaan niet nodig. U mag gewoon in onze shop bestellen en afrekenen op het moment dat wij witgoed bij u thuis afleveren. Uiteraard is het betalen met iDEAL alleen mogelijk via een van onze webshops.

Uw vervangende droogkast gaat u hieronder zeker aantreffen tussen de meer dan 60 verschillende modellen.

Tweedehands condensdroger Utrecht Uitverkocht

CONDENSDROGER BOSCH WTL 5400

90,00

Tweedehands condensdroger Utrecht, voor kleine kosten bezorgen we ons witgoed tot uw voordeur in Utrecht. De beste prijs en kwaliteit met garantie.

Goedkope condensdroger Den Haag Uitverkocht

CONDENSDROGER MARIJNEN CMK 925

90,00

Goedkope condensdroger Den Haag, deze gebruikte Marijnen condensdroger krijgt u bij De Zwaan voor de beste prijs en met een garantie van een half jaar.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
2e hands condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER ZANUSSI TCE 7224

90,00 60,00

2e hands condensdroger Zanussi TCE 7224. Deze 2e hands condensdroger kunnen we u bij De Zwaan leveren met een half jaar garantie erop.

Aanbieding!
AEG wasdroger online Uitverkocht

WASDROGER AEG LAVATHERM DIAMANT S

110,00 100,00

AEG wasdroger online bestellen, type Lavatherm Diamant S. Van strijkdroog tot zeer droog, allemaal geen probleem voor deze AEG wasdroger.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

Bauknecht condensdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5850

90,00

Bauknecht condensdroger kopen van het type TRK 5850. Deze condensdroger komt met een garantieperiode van een half jaar. Dat kan alleen bij De Zwaan.

2e hands wasdroger Eindhoven

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
gebruikte wasdroger Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRKD 6627

90,00 70,00

Gebruikte wasdroger, deze gebruikte Bauknecht TRKD 6627 is bij De Zwaan in de aanbieding en komt met 6 maanden garantie op gebreken.

Aanbieding!
2e hands wasdroger

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope condensdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BOSCH WTL 5200

80,00

Goedkope condensdroger kopen van het merk Bosch, type WTL 5200, 2e hands met 6 maanden garantie erop bij Witgoedhandel De Zwaan.

Tweedehands wasdroger Utrecht Uitverkocht

WASDROGER ELECTROLUX EDC 5310

90,00

Tweedehands wasdroger Utrecht, koop uw tweedehands wasdroger nu voor de beste prijs bij De Zwaan witgoedhandel met 26 weken garantie op defecten.

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.

gebruikte wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER ZANUSSI TC 7114

90,00

Gebruikte wasdroger kopen, merk Zanussi type TC 7114 met vochtsensor en anti-kreuk fase. De Zwaan geeft 6 maanden garantie op deze wasdroger.

Aanbieding!
goedkope wasdroger

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.