DROGER

Een droger koopt u bij Witgoedhandel De Zwaan tweedehands al vanaf € 60 en op het moment is de duurste droger € 220 (dit kan licht afwijken aangezien we een wisselend aanbod hebben). De Zwaan is de grootste verkoper van witgoed in Nederland met meer dan 5000 apparaten uit voorraad leverbaar. Wij hebben dus een goede doorstroom van producten en zijn tevreden met een kleine winstmarge wat maakt dat u minder betaalt. U vindt bij ons altijd mooie aanbiedingen, en dat geldt ook voor onze drogers. U vindt bij ons onder andere de merken Miele, Indesit, LG, Bosch droger, Siemens, Whirlpool, AEG, Zanussi, Bauknecht en Electrolux. Ongeacht welk merk, wij geven u de beste prijs.

Nieuwe droger nodig?

’60+ drogers tweedehands van praktisch alle merken’

Al onze drogers zijn grondig getest in onze werkplaats

U vindt bij ons niet alleen de beste prijs, maar ook de beste droger überhaupt aangezien al onze drogers door daarvoor opgeleide monteurs in onze werkplaats goed nagekeken worden op fouten en gebreken. Tijdens dit proces worden onderdelen hersteld of vervangen indien nodig, en sowieso wordt elke machine van binnen grondig schoongemaakt. Elke droger die u hier in de webshop aantreft is dus 100% in orde en een goede kans dat ze nog jaren meegaan ondanks dat we het over tweedehands drogers hebben. Op alle drogers zitten zes maanden garantie zodat u zonder zorgen bij ons kunt bestellen. Verder krijgt u als klant van De Zwaan het recht om spotgoedkoop, ook nadat de garantieperiode verlopen is, uw machine de komende jaren bij ons te laten repareren.

Een droger van De Zwaan biedt u de volgende voordelen:

  • Binnen de garantieperiode van zes maanden vervangen of repareren wij uw tweedehands droger als er onverhoopt iets mee aan de hand zou zijn. Als klant van De Zwaan kunt u ook nadat de garantie verlopen is vanaf € 20 uw droger door Witgoedhandel De Zwaan laten repareren.
  • U kunt bij De Zwaan niet alleen via de webshop of op locatie in Zwanenburg witgoed kopen, wij accepteren ook bestellingen via het 020-nummer bovenaan de website en zelfs per e-mail.
  • Een groter assortiment drogers treft u bij geen enkele van onze concurrenten aan, met 60+ tweedehands drogers heeft u een ruime keuze. Er is zowel variatie in prijs, merk als type.
  • Om uw droger door ons bij u thuis te laten bezorgen, betaalt u bij ons niets teveel. We rekenen u slechts een bedrag voor de gereden kilometers. Dit bedrag wordt berekend op uw postcode en afhankelijk daarvan betaalt u tussen de € 20 en € 50. U betaalt voor de rit, dus als u meerdere items uit onze shop bestelt, loopt de prijs voor de bezorging niet op.
  • Als u graag met iDEAL betaalt dan zou u dat hier in de webshop moeten doen, maar afgezien daarvan is het bij De Zwaan niet verplicht om vooraf te betalen. U mag gewoon uw droger en ander witgoed bestellen en het met onze afrekenen op het moment dat wij het bij u thuis afleveren of u het bij ons op komt halen.

Tussen de ruime keuze aan drogers hieronder gaat u zeker een geschikte exemplaren voor u vinden.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

2e hands wasdroger Eindhoven

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
2e hands wasdroger

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.