DROGER KOPEN

Een tweedehands droger kopen kan bij Witgoedhandel De Zwaan een stuk goedkoper dan ergens anders en tevens bieden wij u een betere service en garantievoorwaarden op tweedehands witgoed. De Zwaan is met meer dan 5000 verschillende witgoedapparaten op voorraad in onze showroom de grootste aanbieder van witgoed in Nederland en dat merkt men ook in de prijzen. Afgezien van sowieso al de goedkoopste te zijn, hebben we op veel drogers mooie aanbiedingen. Een droger kopen kan al vanaf € 60 en de duurste die wij op dit moment aanbieden is € 220 (onder voorbehoud, wij hebben een wisselend aanbod).

U wilt een droger kopen?

‘Keuze uit 60+ drogers van alle merken’

Een droger kopen in een uitstekende staat

Afgezien van de beste prijs bieden we u ook het beste apparaat. Alle drogers zijn tot in de puntjes nagekeken door onze witgoedexperts in de werkplaats waar alle gebreken en fouten zijn opgelost in de vorm van reparaties en het verwisselen van onderdelen als dat nodig zou zijn geweest. Alle apparaten ondergaan van binnen ook een grondige reiniging. Pas als een droger 100% goedgekeurd is, gaat hij bij ons de verkoop in. Bij De Zwaan bent u dus zeker dat u een goed nagekeken droger koopt die als het goed is weer jaren meegaat ondanks dat het een tweedehands exemplaar is. Om elke risicofactor voor u uit te sluiten, zitten er zes maanden garantie op onze drogers waarin u meteen een vervangend vergelijkbaar exemplaar aangeboden krijgt of wij de machine gratis voor u repareren als er iets mee aan de hand zou zijn. Een droger kopen bij De Zwaan doet u dus zonder enige vorm van risico.

U kunt het beste een droger kopen bij De Zwaan omdat:

  • Op elke tweedehands droger zit een half jaar garantie. We ruilen uw droger in voor een vergelijkbaar model of repareren hem gratis voor u, als hij binnen deze periode kapot zou gaan. De Zwaan heeft speciale garantievoorwaarden waardoor u als klant van ons ook na de garantieperiode voor slechts € 20 uw droger bij ons kunt laten repareren. Leest u onze garantievoorwaarden hierop na.
  • We proberen u het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken en bieden daarom vier verschillende methodes aan om uw bestelling door te geven: hier in de webshop, op locatie bij ons in de showroom, per e-mail en per telefonische bestelling via het 020-nummer bovenaan de website.
  • U vindt nergens een assortiment drogers met een grotere variatie dan bij ons. Zeker als u bij ons in de showroom voorbij komt, waar we u met advies bij kunnen staan, zal het niet moeilijk zijn om de juiste drogen voor u te vinden.
  • De Zwaan heeft hele schappelijke prijzen voor het laten thuisbezorgen van witgoed. U betaalt afhankelijk van uw postcode een bedrag van tussen de € 20 en € 50. Ongeacht hoeveel producten u bij ons bestelt, dit bedrag blijft altijd hetzelfde.
  • Bij De Zwaan mag u achteraf betalen. U kunt dus gewoon bestellen en met onze afrekenen op het moment dat u de droger thuis afgeleverd krijgt, of eventueel als u hem bij ons op komt halen. Alleen in het geval u met iDEAL wilt betalen, zou u dat meteen hier in de webshop moeten doen.

Bent u aan een vervangende droger toe? Hieronder gaat u zeker de droger van uw keuze vinden.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

2e hands wasdroger Eindhoven

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
2e hands wasdroger

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.