DRIJVENDE STEIGER

Als we het over een drijvende steiger hebben, bedoelen we natuurlijk niet een complete jachthaven maar eerder bijvoorbeeld een kleine steiger voor uw eigen boot als u ergens aan het water woont. In het geval u zelf een klein steigertje bouwt, is het project goed te overzien en uit te voeren. Voor grotere projecten is het waarschijnlijk beter om professioneel bedrijf in te huren om uw steiger of jachthaven voor u te bouwen met behulp van pontons. Simpele tonnen en vaten zoals wij die verkopen beschikken over een groot drijfvermogen en zijn daarmee dus bijzonder geschikt voor de bouw van uw drijvende steiger. We hebben ze in alle soorten en maten zoals u hieronder op de pagina kunt zien, variërend in prijs van enkele euro’s tot een paar tientjes. Wat betreft het drijfvermogen voor uw drijvende steiger bent u dus zeker niet duur uit als u onze vaten ervoor gebruikt.

 

Maak een drijvende steiger met onze goedkope vaten

‘Een drijvende steiger hoeft niet zo duur te zijn als u hem zelf bouwt met onze vaten.’

Keuze uit meerdere geschikte vaten voor uw drijvende steiger

Omdat de vaten praktisch helemaal onder uw steiger uit het zicht verdwijnen en zich voor een groot gedeelte ook nog eens onder de waterlijn bevinden is de kleur van de vaten waarschijnlijk minder van belang. U zou zelf moeten berekenen aan de hand van de drijvende steiger die u gaat bouwen hoeveel drijfvermogen u nodig heeft en welke van onze vaten u het beste kunt kopen. We hebben vaten in vele verschillende afmetingen en materialen maar geen van alle zijn bijzonder duur. De volgende vaten komen naar onze mening het beste in aanmerking voor uw drijvende steiger: De 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l of 260 l vat. Wat betreft een metalen vat heeft u de keuze uit de 100l, 200l groen, 200l blauw, en 208l vat.

De grotere vaten kunnen met de post voor € 13,25 per stuk bij u thuisbezorgd worden. Voor de kleinere vaten kunt u op elke productpagina vinden welk aantal u voor deze prijs of voor de andere prijs die de post hanteert (€ 6,95) bij u thuis kunt laten bezorgen. Als u een groot aantal tonnen bij ons bestelt, is het waarschijnlijk aan te raden om met ons een prijs af te spreken om de vaten zelf bij u af te leveren. Belt u hiervoor naar het 020-nummer bovenaan deze website.

Twee types drijvende steigers

Als we het tot nu toe over een drijvende steiger hadden dan bedoelden we het type steiger om bij een boot te komen, een aanlegsteiger. Er is echter nog een ander type drijvende steiger waar we het nog niet over gehad hebben. Dit is het type steiger waarop op hoogte gewerkt wordt, zoals die in de bouw kennen. Ook een dergelijke drijvende steiger kunt u op een eenvoudige manier zelf maken zoals u op de afbeeldingen hier op de pagina kunt zien. Het betreft in principe niet veel meer dan een drijvend vlot met daarop een steiger, die natuurlijk goed bevestigd moet worden zodat men niet opeens in het water ligt. Afhankelijk van het gewicht wat op de steiger gaat komen, zult u ook hier zelf uit moeten rekenen welke tonnen u het beste kunt gebruiken en welk aantal per vierkante meter het beste gebruikt kan gaan worden.

Tonnen en vaten geschikt voor een drijvende steiger

100 liter metalen vat100 liter metalen vat 3 Uitverkocht

100 LITER METALEN VATEN

20,00

Dit 100 liter metalen vat kan per post voor slechts € 6,95 bij u thuisbezorgd worden en kan voor alles gebruikt worden wat u wenst.

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

15 liter tonnenpartij tonnen 15 liter Uitverkocht

15 LITER TONNEN

4,00

Deze 15 liter tonnen zijn gemaakt van HDPE en wit van kleur. Gebruik ze voor transport of sla uw favoriete spullen erin op.

25 liter tonnen met dekselStapel 25 liter tonnen met deksel Uitverkocht

25 LITER TONNEN MET DEKSEL

5,00

Deze 25 liter tonnen met deksel zijn te gebruiken als verpakking tijdens een transport of het opslaan van goederen, voedsel, of water.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Stalen vaten 200 literStalen vaten 200 liter 4 Uitverkocht

STALEN VATEN 200 LITER

15,00

Deze stalen vaten 200 liter kunnen voor € 13,25 met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden. De kostprijs is slechts € 15 per stuk.

Zwarte tonnenZwarte metalen ton

ZWARTE TONNEN 208 LITER

15,00

Deze zwarte tonnen kunnen per post bij u thuis afgeleverd worden tegen zeer lage kosten. Deze ton is zeer geschikt voor de opslag van olie of brandstof.