DRIJVEND TERRAS

Een drijvend terras kunt u kant-en-klaar kopen, dit is de allerduurste en fraaiste oplossing uiteraard. Als u miljonair bent en over een enorm budget beschikt, is dat waarschijnlijk de aantrekkelijkste oplossing voor u. Het feit echter dat u hier bij ons op de pagina doorleest, houdt waarschijnlijk in dat u op zoek bent naar een goedkopere vorm van een drijvend terras. Een stuk goedkoper maar nog steeds erg duur is om zelf uw drijvende terras te bouwen, maar in dit geval met een professioneel pontonsysteem. Als u echt een goedkoop drijvend terras wilt hebben, dan bouwt u het met onze tonnen en vaten die over een enorm drijfvermogen beschikken en sowieso uit het zicht verdwijnen onder uw terras. Onze vaten variëren redelijk in prijs, afmeting en we hebben ze in kunststof en metaal. Afhankelijk van de grootte van het terras dat u wilt bouwen, bent u bij ons waarschijnlijk voor een paar € 100 klaar wat betreft het drijfvermogen van uw drijvend terras.

 

Maak een drijvend terras met onze goedkope tonnen

‘Als u een beetje handig bent, kunt u goedkoop zelf uw drijvend terras bouwen.’

Keuze uit verschillende zeer geschikte vaten voor uw drijvend terras.

Onze vaten variëren in prijs van een paar euro tot een paar tientjes voor grote stevige metalen vaten. Aangezien de vaten onder de waterlijn verdwijnen is de kleur waarschijnlijk bijzaak maar uiteraard speelt de afmeting en het type ton dat u gaat gebruiken wel degelijk een grote rol. We geven u hier een kleine opsomming van een aantal vaten die volgens ons direct in aanmerking komen voor het bouwen van een drijvend terras: De 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l of 260 l vat. Wat betreft een metalen vat heeft u de keuze uit de 100l, 200l groen, 200l blauw, en 208l vat. Het is voor praktisch al deze vaten mogelijk om ze per post bij u thuis te laten bezorgen. De post berekent vaste prijzen van € 6,95 en € 13,25 en voor deze prijzen kunt u dan een aantal vaten laten bezorgen. Op de productpagina van elk vat kunt u vinden hoeveel u ervan voor welke prijs bij u thuis krijgt. In het geval u een zeer groot aantal vaten bij ons afneemt is het misschien toch makkelijker, en zeker als het over grote vaten gaat, om ons even te bellen zodat we met u af kunnen spreken voor welke prijs we ze zelf bij u afleveren.

Meer over drijvende terrassen

Drijvende terrassen komen in Nederland door onze grachtensysteem behoorlijk veel voor. Ze zijn erg in trek bij toeristen en daarom dat veel restaurants en in sommige gevallen ook cafés ze laten bouwen. Het is natuurlijk een kleine investering, maar als u de kosten laag kunt houden is dit geld waarschijnlijk snel terugverdiend als uw terras de hele zomer vol zit. Uiteraard worden drijvende terrassen ook gebruikt door privépersonen die een vrijstaande woning aan het water hebben en het zich kunnen veroorloven. Door gebruik te maken van onze goedkope vaten bespaart u natuurlijk meteen een hele hoop geld uit en valt een eenvoudig niet al te groot drijvend terras opeens binnen het budget van de meeste mensen.

Tonnen en vaten die geschikt zijn voor het bouwen van een drijvend terras

100 liter metalen vat100 liter metalen vat 3 Uitverkocht

100 LITER METALEN VATEN

20,00

Dit 100 liter metalen vat kan per post voor slechts € 6,95 bij u thuisbezorgd worden en kan voor alles gebruikt worden wat u wenst.

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

15 liter tonnenpartij tonnen 15 liter Uitverkocht

15 LITER TONNEN

4,00

Deze 15 liter tonnen zijn gemaakt van HDPE en wit van kleur. Gebruik ze voor transport of sla uw favoriete spullen erin op.

25 liter tonnen met dekselStapel 25 liter tonnen met deksel Uitverkocht

25 LITER TONNEN MET DEKSEL

5,00

Deze 25 liter tonnen met deksel zijn te gebruiken als verpakking tijdens een transport of het opslaan van goederen, voedsel, of water.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Stalen vaten 200 literStalen vaten 200 liter 4 Uitverkocht

STALEN VATEN 200 LITER

15,00

Deze stalen vaten 200 liter kunnen voor € 13,25 met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden. De kostprijs is slechts € 15 per stuk.

Zwarte tonnenZwarte metalen ton Uitverkocht

ZWARTE TONNEN 208 LITER

15,00

Deze zwarte tonnen kunnen per post bij u thuis afgeleverd worden tegen zeer lage kosten. Deze ton is zeer geschikt voor de opslag van olie of brandstof.