CONDENSDROGER KOPEN

Een condensdroger kopen bij Witgoedhandel De Zwaan voor een prachtige prijs is erg eenvoudig. U heeft de keuze uit meer dan 60 verschillende condensdrogers hier in de webshop en als u bij ons in Zwanenburg in de showroom komt kijken, zijn dat er nog veel meer. De Zwaan is de grootste verkoper in Nederland van nieuw maar vooral gebruikt witgoed, en is er trots op de laagste prijzen in de markt te hanteren. Dit geldt ook voor onze condensdrogers en velen ervan zult u in de aanbieding aantreffen.

Condensdroger kopen?

‘De goedkoopste condensdrogers (tweedehands).’

Hoge kwaliteitsnormen plus garantie

Een condensdroger kopen bij De Zwaan doet u niet alleen omdat u bij ons de beste prijs krijgt, al onze condensdrogers zijn 100% nagekeken in onze werkplaats. Bij een dergelijke inspectie worden onderdelen gerepareerd of vervangen indien nodig en de machine compleet schoongemaakt van binnen. Zoals u ziet hanteert De Zwaan hoge kwaliteitseisen voor zijn tweedehands condensdrogers en u kunt er zonder meer van uitgaan dat als u er een bij ons koopt, deze nog jaren mee zou gaan. Ondanks deze stelling geven we u evengoed een half jaar garantie waarin uw condensdroger gratis gerepareerd of vervangen wordt als hij onverhoopt toch stuk zou gaan. Dit alles geldt dus ook voor onze Bosch drogers en Zanussi condensdrogers.

Waarom een condensdroger kopen bij De Zwaan?

  • U krijgt zes maanden onvoorwaardelijke garantie op uw tweedehands condensdroger. Nadat deze verlopen is, kunt u uw condensdroger bij ons voor slechts € 20 laten repareren tot een jaar tijd. Na deze periode kunt u de komende jaren uw wasmachine altijd nog voor € 50 bij ons laten repareren. Voor zover wij weten, zijn we de enige die dit soort garantievoorwaarden bieden.
  • Bij De Zwaan geeft u absoluut bestelgemak en vele manieren om te bestellen. U kunt uiteraard bij ons op locatie in de showroom uw condensdroger komen kopen of hem hier eenvoudig in de webshop bestellen. Minder gebruikelijke mogelijkheden zijn de telefonische bestelling, en zelfs per e-mail accepteren we bestellingen.
  • Nergens heeft u de keuze uit een grote assortiment aan tweedehands condensdrogers dan bij ons, en alle zijn uit voorraad leverbaar.
  • Altijd vele wasdroger aanbiedingen tusen ons grote aanbod van drogers.
  • Tegen kleine extra kosten leveren wij de machine bij u thuis af, wordt hij voor u aangesloten en getest of hij goed werkt.
  • Als u met iDEAL of bankoverschrijving wenst te betalen kan dat alleen hier in de webshop. U heeft echter ook de mogelijkheid om gewoon te bestellen, de machine bij u thuis te laten leveren en hem daar pas te betalen nadat hij voor uw aangesloten is.

Is uw oude droger net stuk gegaan? Nu meteen een vervangende condensdroger kopen en wel spotgoedkoop is de oplossing.

Tweedehands condensdroger Utrecht Uitverkocht

CONDENSDROGER BOSCH WTL 5400

90,00

Tweedehands condensdroger Utrecht, voor kleine kosten bezorgen we ons witgoed tot uw voordeur in Utrecht. De beste prijs en kwaliteit met garantie.

Goedkope condensdroger Den Haag Uitverkocht

CONDENSDROGER MARIJNEN CMK 925

90,00

Goedkope condensdroger Den Haag, deze gebruikte Marijnen condensdroger krijgt u bij De Zwaan voor de beste prijs en met een garantie van een half jaar.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
2e hands condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER ZANUSSI TCE 7224

90,00 60,00

2e hands condensdroger Zanussi TCE 7224. Deze 2e hands condensdroger kunnen we u bij De Zwaan leveren met een half jaar garantie erop.

Aanbieding!
AEG wasdroger online Uitverkocht

WASDROGER AEG LAVATHERM DIAMANT S

110,00 100,00

AEG wasdroger online bestellen, type Lavatherm Diamant S. Van strijkdroog tot zeer droog, allemaal geen probleem voor deze AEG wasdroger.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

Bauknecht condensdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5850

90,00

Bauknecht condensdroger kopen van het type TRK 5850. Deze condensdroger komt met een garantieperiode van een half jaar. Dat kan alleen bij De Zwaan.

2e hands wasdroger Eindhoven

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
gebruikte wasdroger Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRKD 6627

90,00 70,00

Gebruikte wasdroger, deze gebruikte Bauknecht TRKD 6627 is bij De Zwaan in de aanbieding en komt met 6 maanden garantie op gebreken.

Aanbieding!
2e hands wasdroger

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope condensdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BOSCH WTL 5200

80,00

Goedkope condensdroger kopen van het merk Bosch, type WTL 5200, 2e hands met 6 maanden garantie erop bij Witgoedhandel De Zwaan.

Tweedehands wasdroger Utrecht Uitverkocht

WASDROGER ELECTROLUX EDC 5310

90,00

Tweedehands wasdroger Utrecht, koop uw tweedehands wasdroger nu voor de beste prijs bij De Zwaan witgoedhandel met 26 weken garantie op defecten.

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.

gebruikte wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER ZANUSSI TC 7114

90,00

Gebruikte wasdroger kopen, merk Zanussi type TC 7114 met vochtsensor en anti-kreuk fase. De Zwaan geeft 6 maanden garantie op deze wasdroger.

Aanbieding!
goedkope wasdroger

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.