COMBI MAGNETRON

Een combi magnetron die u bij De Zwaan koopt, verkeert in een 100% goed werkende staat ondanks dat het een tweedehands model is. Ondanks dat betaalt u bij ons een stuk minder dan bij concurrerende bedrijven en ook nog eens wetende dat uw combi magnetron nog jaren mee zal gaan omdat hij door ons tot in de puntjes nagekeken werd voordat hij de verkoop in ging. Voor zowel semi professionele als ook professionele combi magnetrons voeren we zeer aantrekkelijke prijzen. In ons assortiment vindt u de volgende vooraanstaande merken: Bosch, Atag, Miele, Etna en vele andere merken. Ook kunt u bij ons splinternieuwe ovens kopen van ons eigen design De Zwaan.

Een combi magnetron, 2e hands nergens goedkoper dan bij De Zwaan

‘ Ons complete assortiment aan combi magnetrons vindt u onderaan op deze pagina.’

Inbouw combi magnetron of vrijstaand

Of u nu een vrijstaande combi magnetron of een combi magnetron voor de inbouw zoekt, we hebben het allemaal. Neemt u gerust een kijkje onderaan op deze pagina waar u ze allemaal aantreft. Alle gebruikte combi magnetrons die hier in de webshop aangeboden worden, worden verkocht met een garantie van zes maanden. In deze periode repareren we het apparaat gratis voor u of ruilen het om voor een gelijkwaardig model als het onverhoopt kapot gaat. De Zwaan heeft speciale garantievoorwaarden voor klanten die het mogelijk maken ook na een verlopen garantieperiode voor zeer lage prijzen witgoed door ons te laten repareren. Voor een bedrag van € 60 heeft u al een vrijstaande combi magnetron en vanaf € 90 een inbouwmodel. Een extra service bij ons is dat alle tweedehands magnetrons ook goed schoongemaakt zijn van binnen.

Onze combi magnetrons hebben de volgende voordelen voor u:

  • We geven zes maanden garantie op alle gebruikte combi magnetrons. Tijdens de garantieperiode wordt hij gratis voor u gerepareerd of omgeruild voor een vergelijkbaar model als hij onverhoopt stuk zou gaan.
  • Tenzij het op de productpagina anders aangegeven wordt, zijn al onze combi magnetrons die u hier in de webshop tegenkomt direct uit voorraad leverbaar. Vroeg op de dag bestellen betekent normaal gesproken hem de volgende dag al in huis te hebben.
  • Tweedehands combi magnetrons zijn altijd 100% goed nagekeken in onze werkplaats wat u de zekerheid geeft een goed apparaat te kopen. Onze magnetrons gaan niet eerder de verkoop in dan dat ze door onze technici compleet in orde bevonden werden. Het apparaat wordt tijdens dit proces niet alleen in orde gemaakt maar van binnen ook grondig gereinigd.
  • U kunt bij ons op verschillende manieren bestellen, namelijk: via een van onze webshops, telefonisch uw bestelling doorgeven op het nummer wat u bovenaan deze webshop aantreft, per e-mail uw bestelling opgeven en uiteraard kunt u bij ons in Zwanenburg zelf langskomen om daar uw combimagnetron gelijk mee te nemen.
  • Als u via onze webshop bestelt, kunt u afhankelijk van uw postcode voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 witgoed bij u thuis laten bezorgen. Het betreft hier een ritprijs wat inhoudt dat u zoveel items voor dit bedrag kunt laten thuisbezorgen als u wilt.

‘Hieronder vindt u ons totale assortiment aan vrijstaande- en inbouw combi magnetrons.’

Gebruikte magnetron kopen Uitverkocht

ATAG INBOUW COMBIMAGNETRON

150,00

Gebruikte magnetron kopen, deze combimagnetron van het merk ATAG heeft een hete luchtoven, een digitaal scherm en is in RVS uitgevoerd, met garantie.

Combimagnetron bestellen Uitverkocht

BOSCH INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00

Combimagnetron bestellen bij De Zwaan. Deze geweldige Bosch Inbouw combimagnetron heeft tiptoetsen en een hete luchtoven. Met 6 maanden garantie.

Combimagnetron kopen Rotterdam

ETNA INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Combimagnetron kopen Rotterdam, deze Etna inbouw combimagentron kunnen we u voor een zeer scherpe prijs leveren in Rotterdam met 6 maanden garantie.

Tweedehands combimagnetron bestellen Uitverkocht

NEFF INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Tweedehands combimagnetron bestellen, dit topmodel Neff inbouw combi wordt geleverd met de gebruikelijke 6 maanden garantie op 2e hands witgoed.

Goedkoop combimagnetron kopen Uitverkocht

PELGRIM INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00

Goedkoop combimagnetron kopen van het merk Pelgrim, dit apparaat leveren we u met 6 maanden garantie. Deze inbouw combimagnetron werkt met tiptoetsen.

Aanbieding!
Combimagnetron aanbieding Uitverkocht

SIEMENS INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00 220,00

Combimagnetron aanbieding, deze Siemens combi is nu extra afgeprijsd. Deze aanbieding wordt met een garantieperiode van een half jaar geleverd.

Inbouw magnetron Amsterdam Uitverkocht

SIEMENS INBOUW COMBIMAGNETRON

220,00

Inbouw magnetron Amsterdam. Deze Siemens Inbuw Combimagnetron heeft een draaiplateau en een hete lucht oven. Plus een half jaar garantie op defecten.