BOSCH WASMACHINE

Als u een Bosch wasmachine aan het zoeken bent voor een zeer scherpe prijs, zoek dan niet verder. De Zwaan biedt u een uitgebreid assortiment aan tweedehands Bosch wasmachines die alle verkocht worden voor spectaculaire prijzen. Een Bosch wasmachine staat voor kwaliteit net als een Miele wasmachine al zijn die nog een klein beetje beter. Bij Bosch beweren ze dat hun wasmachines 1000 keer getest worden voordat ze de markt opgaan, het zal waar zijn. In elk geval is het zeker dat een Bosch wasmachine als betrouwbaar gezien kan worden. Bosch biedt zowel voorladers (60cm) als bovenladers aan, de bovenladers zijn meestal smaller zodat ze op kleine plekken in uw keuken kunnen worden ingebouwd (40cm).

 

Een Bosch wasmachine staat voor kwaliteit

‘Zwaar geteste wasmachines om kwaliteit te garanderen’

Bosch wasmachines zijn zuinig en stil

Een Bosch wasmachine wordt geacht zuinig en stil te zijn. Het merk Bosch heeft vanaf zijn oprichting een reputatie voor deze eigenschappen. Dit houdt in dat ook de tweedehands wasmachines die we u hieronder aanbieden weinig geluid produceren en u niet op kosten zullen jagen. We hebben mooie aanbiedingen voor u in de WF, Logixx en Maxx series. De prijzen van een Bosch wasmachine ligen iets beneden die van het merk Miele, maar ook een Bosch is niet een van de goedkoopste. Echter het merk staat erom bekend zeer goede betrouwbare wasmachines te produceren dus het is zeker geen slechte investering. Het aantal klanten dat bij De Zwaan een gebruikte Bosch wasmachine kocht en aanspraak maakte op zijn garantie is opvallend klein te noemen.

De voordelen van een Bosch wasmachine voor u opgesomd

Een Bosch wasmachine is zoals u in onderstaande lijst kunt zien een intelligente aankoop:

  • Gemiddeld gezien over alle merken gaat een Bosch wasmachine niet vaak stuk. Dit houdt in dat u dus gewoon prettig verder kunt wassen waar mensen die een goedkoper merk wasmachine kochten hem moesten missen en laten repareren. Zelfs als dit onder de garantie valt, is het natuurlijk beter om gewoon geen brokken te hebben.
  • Zoals eerder aangegeven zijn Bosch wasmachines erg stil en zuinig en bovendien hebben ze zeer goede en snelle wasprogramma’s en wassen zeer schoon.
  • Het kleine beetje extra geld wat u voor een Bosch uitgeeft, is snel terugverdiend door het comfort en de betrouwbaarheid die het merk u biedt. Dit merkt men pas goed na verloop van een aantal jaren.
  • Bosch wasmachines komen met uitstekende garantievoorwaarden en service.

Er zijn ook een aantal zeer goede redenen te noemen waarom u uw tweedehands Bosch wasmachine het beste bij De Zwaan kunt kopen:

  • Wij leveren al onze wasmachines met 6 maanden garantie maar ook na de garantieperiode kunt u uw wasmachine tegen zeer lage prijzen door ons laten repareren.
  • Het bestelgemak wat we u geven. U kunt zowel in de webshop als ook per telefonische bestelling of e-mail kopen, en uiteraard in onze showroom in Zwanenburg.
  • Onze snelle levering uit voorraad, altijd binnen 1 a 2 dagen.
  • Wij zetten de wasmachine voor u op zijn plek en sluiten hem aan. Ook testen we in uw bij zijn de goed werking van de machine.
  • Bij De Zwaan hoeft u pas af te rekenen als de wasmachine werkend bij u thuis staat. Betalen met iDeal is via de webshop natuurlijk mogelijk.

Hebben we u overtuigd om een Bosch wasmachine aan te schaffen?

Het kopen van een Bosch is een uitstekende keuze, maar natuurlijk zijn er andere zeer goed merken zoals onder andere Miele en Siemens. Het is ook mogelijk dat u zeer goede ervaringen heeft met een van de vele andere merken en om die reden graag met dat merk verder gaat. Wij hebben in ons blog diverse interessante artikelen die u misschien bij uw keuze zouden kunnen helpen. Vindt u de Bosch wasmachines wat aan de dure kant? Checkt u dan eens onze Indesit wasmachines.