BOSCH VAATWASSER

Het van origine Duitse bedrijf Robert Bosch GmbH produceert zeer goede vaatwassers. Zo goed dat een aantal mensen Bosch als hun favoriete merk voor vaatwassers hebben. Bij Witgoedhandel De Zwaan verkopen we al sinds tientallen jaren Bosch vaatwassers en ook wij hebben zeer goede ervaringen met het merk aangezien er weinig klachten verschijnen van mensen die bij ons een Bosch vaatwasser kochten. We verkopen uitsluitend tweedehands Bosch vaatwassers, en kunnen u zowel de smalle 45 cm versie als ook de vaatwasser van standaard afmetingen uit voorraad leveren.

 

Zoekt u een Bosch vaatwasser?

‘De Zwaan heeft meestal rond de 10 exemplaren voor u in de aanbieding.’

De goedkoopste tweedehands Bosch vaatwasser

U heeft al een Bosch inbouw vaatwasser vanaf € 90 (we hebben een wisselend aanbod, dus deze opmerking is onder voorbehoud) en voor een dergelijk bedrag gaat u natuurlijk niet langer elke dag een paar keer met uw handen in een sopje. Witgoedhandel De Zwaan is ooit als reparateur van witgoed begonnen, wat inhoudt dat wij expert zijn op dit gebied. Om die reden kunnen wij u de beste prijs aanbieden voor uw Bosch vaatwasser met de garantie dat ondanks dat het een tweedehands exemplaar is hij 100% in orde is en nog jaren mee kan. Want alle vaatwassers die u hier in de webshop aantreft, werden in onze werkplaats goed nagekeken op fouten en gebreken en waar nodig gerepareerd en schoongemaakt.

Service en garantie op Bosch vaatwassers

Zoals u van De Zwaan gewend bent, zit op elke Bosch vaatwasser een garantieperiode van zes maanden. We zijn een van de eerlijkste bedrijven in Nederland op dit gebied, en uw vaatwasser wordt zonder meer omgeruild voor een gelijkwaardig exemplaar of door ons gerepareerd als er binnen de zes maanden iets mee aan de hand zou zijn. Vrij uniek is dat u als klant van De Zwaan ook na de garantieperiode voor bodemprijzen uw witgoed kunt laten repareren, leest u onze garantievoorwaarden hierop na.

Een vaatwasser ziet er in een keuken het beste uit als hij goed ingebouwd is, en vele van de modellen die wij u hier op de pagina aanbieden zijn voor de inbouw. Wel moeten wij u vertellen dat De Zwaan geen vaatwassers inbouwt voor klanten omdat onze chauffeurs hier onmogelijk voor zijn op te leiden. Het inbouwen vereist een extra waterafvoer en aanvoer en meestal moet er aan de keukenkastjes gezaagd worden. Misschien bent u zelf handig, maar zoekt u er anders bij u in de regio een klusjesman voor.

Hieronder treft u alle Bosch vaatwassers aan die wij op dit moment aanbieden. Voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 krijgt u uw vaatwasser bij u thuisbezorgd. Dit is een eenmalig bedrag dus als u meerdere artikelen bij ons wilt bestellen, loopt deze prijs niet verder op. Bij De Zwaan kunt u altijd gewoon bestellen en pas af te rekenen als wij het witgoed bij u thuis afleveren. Leest u ook Siemens vaatwasser.

Bosch Logixx vaatwasserBosch Logixx vaatwasser 2 Uitverkocht

BOSCH LOGIXX VAATWASSER

140,00

Deze Bosch Logixx vaatwasser heeft een Aquastop, resttijdindicatie, en uitgestelde start. Onze vaatwassers verkeren in een 100% goede conditie.

Goedkope inbouw vaatwasser Uitverkocht

BOSCH SE 63630 VAATWASSER

90,00

Deze goedkope inbouw vaatwasser van het merk Bosch en type SE 63630 is bijzonder laag geprijsd voor een 2e hands met garantie bij De Zwaan.

smal model bosch vaatwasser Uitverkocht

SMAL MODEL BOSCH VAATWASSER

140,00

Smal model BOSCH vaatwasser, slechts 45 cm breed. Perfect om in te bouwen in kleine ruimtes. Deze 2e hands vaatwasser komt met 6 maanden garantie.

Bosch half inbouw vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH HALF INBOUW RVS

150,00

De Bosch half inbouw RVS vaatwasser heeft een droogfunctie, spoelfunctie, aquastop en extra functies zoals een resttijd indicatie en een uitgestelde start.

Bosch Logixx RVS vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH LOGIXX RVS

170,00

De Bosch Logixx RVS vaatwasser is bij De Zwaan extra goedkoop geprijsd, omdat we werken met tweedehands producten die goed functioneren.

Goedkope Bosch vaatwasser kopen Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH SGV 46 A 13

90,00

Een goedkope Bosch vaatwasser kopen doet u bij De Zwaan Witgoedhandel in Zwanenburg. Goedkope 2e hands vaatwassers met een half jaar garantie erop.

2e hands vaatwasser vrijstaand Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH SILENCE

120,00

2e hands vaatwasser vrijstaand | Goedkope gebruikte Bosch Silence | De Zwaan heeft de beste aanbiedingen voor 2e hands vaatwassers

Aanbieding!
Goedkope Bosch vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH SILENCE PLUS

200,00 180,00

Goedkope Bosch vaatwasser van het type Silence Plus, deze 2e hands vaatwasser leveren we bij De Zwaan met een half jaar garantie.