BOSCH DROGER

Een tweedehands Bosch droger die u bij Witgoedhandel De Zwaan koopt, gaat nog jaren mee. Bij De Zwaan hebben wij een zeer strenge kwaliteitscontrole op binnenkomend witgoed. Elke droger die hier in de shop verkocht wordt is in onze werkplaats onder de loep genomen door onze technici. Tijdens dit proces werden indien nodig onderdelen vervangen of gerepareerd en ook werd de machine zorgvuldig van binnen schoongemaakt. Ook geven we u zes maanden garantie op elke Bosch droger, dus zelfs als hij stuk zou gaan, wordt hij meteen voor u gerepareerd of vervangen. Tevens heeft u als klant van De Zwaan het recht om na een verlopen garantieperiode uw droger slechts voor € 20 te kunnen laten repareren. Lees hierover meer in onze garantievoorwaarden.

 

Een Bosch droger aan het zoeken?

‘Tweedehands drogers van het merk Bosch vanaf € 80’

Koop een kwaliteitsproduct

Het Duitse bedrijf wat officieel Robert Bosch GmbH heet, heeft een zeer goede reputatie wat betreft witgoed in het algemeen, en zeker voor drogers. Net als bij het merk Miele zijn de wat oudere Bosch drogers haast van een betere kwaliteit als die die tegenwoordig geproduceerd worden. U kunt dus een hoop geld uitsparen door geen nieuwe aan te schaffen, maar een tweedehands exemplaar bij De Zwaan te bestellen. Onderaan op de pagina vindt u alle Bosch drogers die wij op dit moment aanbieden met eronder de rest van onze collectie wasdrogers. Als u voor het middaguur uw Bosch droger bij ons bestelt, heeft u hem de volgende dag al bij u thuis in de keuken staan. Alle drogers die wij hier in de webshop aanbieden zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar.

Waarom uw Bosch droger bij De Zwaan bestellen?

  • Bij De Zwaan verkopen we uitsluitend tweedehands Bosch drogers. U spaart honderden euro’s uit door het besluit te nemen geen nieuwe droger te kopen maar een tweedehands exemplaar. Elke machine is zeer goed nagekeken en zal de komende jaren zeker niet kapot gaan. Maar als dat toch het geval zou zijn, kunt u zich beroepen op de zes maanden garantie die wij u geven. Bij De Zwaan koopt men tweedehands witgoed met zekerheid en een zeer goede service.
  • Witgoedhandel De Zwaan accepteert bestellingen per e-mail en per telefoon (bel een van de nummers bovenaan deze webshop). Als u per e-mail uw bestelling opgeeft, vermeld dan duidelijk uw telefoonnummer zodat wij de bestelling op zijn echtheid kunnen controleren. Natuurlijk kunt u bij ons ook gewoon hier in de webshop of op locatie in Zwanenburg uw witgoed kopen.
  • Alle producten die we aanbieden zijn direct uit voorraad leverbaar en als grootste witgoedhandel van Nederland vindt u bij ons altijd de goedkoopste prijzen. Tevens vindt u in alle categorieën vele aanbiedingen waardoor u nog goedkoper uit bent.
  • Voor een bedrag van tussen de 20 en € 50 bezorgen we uw droger bij u thuis. U betaalt slechts een bedrag voor de gereden kilometers wat op uw postcode berekend wordt. Dit houdt in dat u zoveel artikelen hier in de webshop kunt bestellen als u wilt, de bezorgkosten zullen altijd gelijk blijven.
  • Bij De Zwaan hoeft u pas te betalen als wij de wasmachine bij u thuis afgeleverd hebben of u hem bij ons op komt halen. Wel is het zo dat als u graag per bankoverschrijving of met iDEAL betaalt, dat alleen mogelijk is hier in de webshop.

Al onze Bosch drogers

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Alle drogers van andere merken

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

2e hands wasdroger Eindhoven

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
2e hands wasdroger

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.

Aanbieding!
goedkope wasdroger

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.