Wasmachine laten bezorgen?

Bij witgoedhandel de zwaan kunt u elk product uit het assortiment zoals; wasmachine, koelkast, oven, vaatwasser, condensdroger, vriezer of inbouw witgoed apparatuur laten bezorgen en aansluiten.

Hieronder vindt u een overzicht van onze bezorgtarieven:

Zwanenburg / Halfweg € 5,-
Amsterdam / Haarlem/Beverwijk / Hoofddorp / Zaandam € 20,-
Zandvoort € 25,-
Utrecht / Alkmaar / Almere / Mijdrecht/Leiden / Hilversum/Huizen € 30,-
Den Haag / Alphen a/d Rijn / Houten €40,-
Voor alle plaatsen die verder van Amsterdam liggen
Dus of het nu Rotterdam, Maastricht, Groningen of Den Helder is.
€50,-
Belgie en Duitsland, niet te ver over de grens €60,-

 

Bezorg Service Witgoed

De artikelen worden door de koerier bezorgt tot waar hij met het steekkarretje kan komen. Indien de koerier de trap op moet, komen daar extra kosten van € 10,- erbij.

Leveringsvoorwaarden

Een bij ons besteld artikel, kan bij u thuis worden bezorgt, op elke adres in Nederland, door een koerier, tegen een kleine vergoeding.

Deze vergoeding hangt af van de afstand, maar niet van het aantal bestelde artikelen. Of u nu 1 artikel besteld of 4 stuks, de prijs van het bezorgen blijft hetzelfde.
Bezorgen in Belgie en Duitsland is ook mogelijk, als het maar niet te ver over de grens is kost het 60,-  Euro.
De dagen waarop bezorgt word zijn van maandag tot en met zondag, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, net zoals het u schikt. Een bij ons besteld artikel, kan binnen een straal van 30 kilometer, nog binnen enkele uurtjes bij u bezorgt worden, en binnen een straal van 100 kilometer, ook bijna altijd nog dezelfde dag.

Als u een artikel bij ons besteld kunt u ervoor kiezen om de betaling te doen per overschrijving ( iDEAL ), maar u kunt er ook voor kiezen om het product te betalen bij aflevering ( rembours ) zodat u eerst ziet wat u heeft gekocht, voordat u aan de koerier betaald.