BESTE WASMACHINE

Bent u op zoek naar de beste wasmachine (tweedehands) die in een perfect werkende conditie verkeert en u tevens aangeboden krijgt voor de allerlaagste prijs in Nederland? Bij Witgoedhandel De Zwaan kunnen wij u dit verzekeren. Wij hebben de beste witgoedmonteurs in dienst die alle binnenkomende wasmachines grondig onder de loep nemen. Zij keuren deze pas goed voor de verkoop nadat onderdelen gerepareerd of vervangen zijn indien dat nodig was en de wasmachine van binnen netjes schoongemaakt is. Dit levert een selectie op van de beste wasmachines.

 

De beste wasmachine met garantie

‘Alle wasmachines worden geleverd met een garantieperiode van zes maanden.’

De beste wasmachine kopen zonder zorgen

Meer en meer van onze klanten hebben tegenwoordig ingezien dat het kopen van een tweedehands wasmachine helemaal niet verkeerd is. De beste wasmachine werd vroeger gemaakt, de onderdelen waren van een veel betere kwaliteit toentertijd. Dit komt door de hoge prijsconcurrentie die tegenwoordig tussen de merken gevoerd wordt, waar zelfs Miele aan meedoet. Als u bij Witgoedhandel De Zwaan een klein bedrag investeert in een tweedehands wasmachine, krijgt u hem met zes maanden garantie en de zekerheid dat u gedurende jaren uw wasmachine voor de absoluut laagste prijzen in Nederland bij ons kunt laten repareren (een paar tientjes). Aangezien wij elke gebruikte wasmachine goed nagekeken hebben, is de kans dat hij stuk zou gaan zeker in het geval het een Miele uit de serie 800 of 900 is, is uiterst klein.

De beste wasmachine kopen doet u bij Witgoedhandel De Zwaan

Ongeacht welk merk wasmachine u bij ons koopt, u beschikt altijd over de best mogelijke service op een gebruikte wasmachine. Tevens hebben wij de beste garantievoorwaarden voor u en kunt u uw wasmachine voor een zeer klein bedrag bij u thuis laten bezorgen, aan laten sluiten en ook nog laten proefdraaien.

Natuurlijk hebben bepaalde merken een betere reputatie op het gebied van betrouwbare wasmachines. Zo is praktisch iedereen het erover eens dat de beste wasmachine een Miele wasmachine is. Maar ook met een Bosch wasmachine, een Siemens wasmachine of een AEG wasmachine bent u in zeer goede handen. En voor weinig geld heeft u al een moderne Indesit wasmachine.

Hieronder zetten we vast een paar voorbeelden van de beste wasmachines uit ons assortiment neer. Als u er meer wilt zien, gaat u gewoon naar de categoriepagina voor “wasmachines” waartegen de 200 verschillende exemplaren getoond worden. Als u de tijd en moeite zou nemen om bij ons in Zwanenburg (Amsterdam-West) zijn dat er nog veel meer. U kunt dan ook meteen vakkundig advies van onze verkopers erbij krijgen en de wasmachine eventueel meteen mee naar huis nemen.

ASKO wasmachine 8kgASKO wasmachine 8kg zuinig

ASKO WASMACHINE 8KG

300,00

ASKO wasmachine 8kg met professionele eigenschappen. De van alle luxe functies voorziene wasmachine is bijzonder geruisloos en zuinig. Beter is er niet!

Aanbieding!
2e hands wasmachine Almere Uitverkocht

WASMACHINE BOSCH LOGIXX 8 SENSITIVE

350,00 300,00

2e hands wasmachine Almere, deze Bosch of een ander model 2e hands wasmachine brengen we graag bij u thuis voorbij als u vindt dat wij te ver weg zitten.

wasmachine kopen gebruikt

WASMACHINE SIEMENS S 1676

300,00

Wasmachine kopen gebruikt, in zeer goede staat met garantie. Deze Siemens S 1676 is een geweldige moderne wasmachine waar u veel plezier aan zult beleven.