BESTE COMBIMAGNETRON

De beste combimagnetron kost u bij Witgoedhandel De Zwaaneen fractie van de prijs die u ergens anders betaalt. Wij gaan er vanuit dat de beste combimagnetron voor u er een is die u geen rib uit uw lijf kost en waarvan u zeker weet dat hij jaren meegaat. Bij ons koopt u tweedehands een goed nagekeken semiprofessionele of professionele combimagnetron met alle geavanceerde functies erop die u zich kunt bedenken voor meer dan aantrekkelijke prijzen. Ons assortiment vertegenwoordigt nagenoeg alle topmerken voor combimagnetrons zoals Miele, Atag, Etna, Bosch en vele andere merken. Ook verkopen wij splinternieuw super goedkoop ovens van eigen design De Zwaan zonder magnetronfunctie.

 

De beste combimagnetron koopt u bij De Zwaan

‘Check onderaan op de pagina ons uitgebreide assortiment aan combimagnetrons.’

De beste ingebouwde combimagnetron

We verkopen zowel vrijstaande combimagnetrons als ook combimagnetrons voor de inbouw. Deze vindt u onderaan op de pagina en worden door elkaar verkocht. Alle tweedehands combimagnetrons die wij hier in de shop aanbieden, komen met een garantieperiode van zes maanden waarin de combimagnetron zonder meer omgeruild of gerepareerd wordt als er iets mee aan de hand zou zijn. Bij De Zwaan is het echter zo dat ook als de garantie verlopen is u als klant voor een luttel bedrag uw beste magnetron bij ons kunt laten repareren. Prijzen zijn bij ons dusdanig laag dat u vanaf € 60 al een vrijstaande model heeft, en een inbouwmodel vanaf € 90. Al deze combimagnetrons zijn in onze werkplaats zorgvuldig op fouten gecheckt en gerepareerd waar nodig voordat ze de verkoop ingingen en tevens zijn ze van binnen goed schoongemaakt.

Bij De Zwaan uw combimagnetron bestellen is gelinkt aan de volgende voordelen:

  • De beste combimagnetron is er een waar een echte eerlijke garantie op zit. Bij ons krijgt u tot zes maanden tijd uw combimagnetron meteen omgeruild of gerepareerd als er iets meer aan de hand zou zijn. Tevens kunnen al onze klanten na de zes maanden altijd hun combimagnetron voor zeer weinig geld door ons laten repareren. Leest u onze garantievoorwaarden hierop na, geen enkele andere witgoedverkoper biedt u dit soort garanties aan.
  • Alle producten die u hier in de webshop aantreft, tenzij anders vermeld, zijn uit voorraad leverbaar en als u vroeg op de dag bestelt worden, heeft u ze normaalgesproken de volgende dag al in huis.
  • Als het een tweedehands combimagnetron betreft, heeft u bij ons de zekerheid dat hij 100% goed geïnspecteerd is door onze technici in de werkplaats. Bij De Zwaan gaan artikelen pas de verkoop in als wij compleet overtuigd zijn dat ze geen gebreken vertonen. Tijdens de inspectie worden alle apparaten goed schoongemaakt van binnen en mankementen goed opgelost door middel van het vervangen of repareren van onderdelen.
  • Afgezien van het kopen op locatie of hier in de webshop biedt Witgoedhandel De Zwaan u de mogelijkheid ons gewoon even te bellen en op die manier uw bestelling door te geven tezamen met uw persoonlijke data. Zelfs het bestellen per e-mail is een optie.
  • Voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 kunt u ongeacht voor wat voor witgoedartikelen gebruik maken van onze koeriersdienst. Dit is een eenmalig bedrag wat berekend wordt voor alle items die u besteld heeft. Het bestellen van meerdere producten in één keer levert dus geen hogere bezorgkosten op. Overigens wordt het bedrag berekend op uw postcode.

‘Hier beneden vindt u ons totale overzicht aan vrijstaande- en inbouw combimagnetrons. De beste combimagnetron kost u slechts rond de € 300.’

Gebruikte magnetron kopen

ATAG INBOUW COMBIMAGNETRON

150,00

Gebruikte magnetron kopen, deze combimagnetron van het merk ATAG heeft een hete luchtoven, een digitaal scherm en is in RVS uitgevoerd, met garantie.

Combimagnetron kopen Rotterdam

ETNA INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Combimagnetron kopen Rotterdam, deze Etna inbouw combimagentron kunnen we u voor een zeer scherpe prijs leveren in Rotterdam met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
Combimagnetron aanbieding

SIEMENS INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00 220,00

Combimagnetron aanbieding, deze Siemens combi is nu extra afgeprijsd. Deze aanbieding wordt met een garantieperiode van een half jaar geleverd.