BEKO WASMACHINE

Zocht u een Beko wasmachine? We hebben nooit een erg groot aanbod aan Beko wasmachines, maar toch hebben we er altijd wel een paar aan te bieden (tweedehands). Beko is van origine een Turks bedrijf dat in 2004 het bedrijf Grundig overnam en vanaf 2008 de naam daarvan aangenomen heeft. Ondanks dat worden onder de naam Beko nog altijd splinternieuw witgoed verkocht, zoals u hier kunt zien. Beko is in de eerste plaats bekend voor zijn koelkasten en vriezers en pas daarna voor wasmachines. Een Beko wasmachine is een zeer goede machine die u voor weinig geld kunt aanschaffen, dat geldt zowel nieuwe als tweedehands wasmachines.

 

Uw Beko wasmachine tweedehands de goedkoopste

‘Een tweedehands Beko heeft u bij De Zwaan al voor € 50.’

Speciale eigenschappen en sponsoren

Beko witgoed staat erom bekend zeer goed zijn werk te doen onder zeer koude omstandigheden, bijvoorbeeld buiten in onverwarmde schuren. Maar het kan haast niet missen dat u al eens eerder van het merk Beko gehoord had aangezien het de sponsor is van de Griekse voetbalclub Saloniki en de nog bekendere Spaanse voetbalclub FC Barcelona. Wij bij De Zwaan hebben goede ervaringen met het merk, er zijn weinig klanten die zich op hun garantie moeten beroepen omdat er iets met hun Beko wasmachine of andere witgoed aan de hand was. Dat is uiteraard mede doordat wij alle tweedehands wasmachines die bij ons binnenkomen zorgvuldig controleren en repareren waar nodig voordat zij de verkoop ingaan. Bij De Zwaan koopt u tweedehands witgoed van een goede kwaliteit.

Een Beko van De Zwaan heeft voor u de volgende bijkomende voordelen:

  • U koopt bij De Zwaan goed nagekeken witgoed. Machines gaan bij ons pas de verkoop in als ze 100% in orde bevonden werden door onze technici in de werkplaats. Tevens krijgt u er een half jaar garantie op en heeft u als klant van De Zwaan na de garantieperiode altijd nog het recht om voor twee tientjes uw wasmachine te laten repareren (zie onze voorwaarden).
  • Bij De Zwaan bestelt u uiterst eenvoudig via e-mail, hier of in één van onze andere webshops, op locatie in onze showroom in Zwanenburg of via het 020-nummer bovenaan de website.
  • Alle Beko wasmachines die hier op de pagina staan, zijn uit voorraad leverbaar en kunt u zodoende morgen al in huis hebben als u vandaag voor het middaguur bestelt.
  • Voor een bedrag van tussen de 20 en € 50 (afhankelijk van uw postcode) bezorgen we de wasmachine bij u thuis, zetten hem op zijn plek en sluiten hem voor u aan. Desgewenst controleren wij ook de goede werking van het apparaat.
  • Er is geen verplichting in onze webshops om meteen te betalen, dit kunt u doen bij aflevering of het ophalen van uw bestelling. Alleen als u met iDEAL of bankoverschrijving wilt betalen, dat kan alleen in de webshop. Bij u thuis aan de deur of in onze showroom accepteren wij namelijk alleen contant geld.

ALLE BEKO WASMACHINES

Aanbieding!
Gebruikte Beko wasmachine

WASMACHINE BEKO 3301

70,00 50,00

Gebruikte Beko wasmachine van het type 3301 nu met 6 maanden garantie bij De Zwaan. Deze gebruikte Beko is door professionals nagekeken op gebreken.