BAUKNECHT VAATWASSER

Een Bauknecht vaatwasser vindt u bij De Zwaan tweedehands onder de € 100. Wij hebben het dan over een goed nagekeken vaatwasser in een 100% werkende staat die van binnen schoongemaakt is. Dat zelfde geldt natuurlijk voor onze Miele vaatwassers, AEG vaatwassers en alle andere merken. U kunt er dus zeker van uitgaan dat het apparaat dat u bij ons koopt nog jaren meegaat, maar evengoed geven we u zes maanden garantie erop. Wat onze prijzen betreft zijn er misschien wat concurrenten, maar zeker niet wat betreft de kwaliteit van tweedehands witgoed wat verkocht wordt. Bij De Zwaan is het zelfs zo, dat als u eenmaal klant bent, u ook na een verlopen garantieperiode uw vaatwasser bij ons voor € 20 kunt laten repareren. Als u hierover graag meer wilt weten, leest u dan onze garantievoorwaarden.

Zoekt u een Bauknecht vaatwasser voor weinig geld?

‘Koop een 100% goedwerkend tweedehands exemplaar bij De Zwaan’

De reputatie van een Bauknecht vaatwasser

Bij Witgoedhandel De Zwaan krijgen we over het algemeen weinig klachten binnen over vaatwassers van dit merk. Nog minder klanten beroepen zich op de garantie voor een Bauknecht vaatwasser, dus we kunnen er gerust van uitgaan dat onze monteurs in de werkplaats tijdens het nakijken van deze apparaten goed hun werk gedaan hebben. Ook levert het Duitse merk Bauknecht uiteraard zeer goed witgoed en maakt al vanaf 1971 vaatwassers. Het merk Bauknecht is weliswaar overgenomen door Whirlpool in 1989, maar de consument merkt daar in principe weinig van aangezien er gewoon onder het merk Bauknecht verder geproduceerd wordt. Binnen de witgoedbranche zijn er sinds de Tweede Wereldoorlog erg veel overnames, dus dit is gewoon normaal te noemen tegenwoordig. Whirlpool zelf maakt ook uitstekend witgoed, dus de Bauknecht vaatwassers zijn bij hun zeker in goede handen.

Witgoed inbouwen, of in laten bouwen

De meeste Bauknecht vaatwassers die wij verkopen zijn inbouw machines. Het is ook zeker het mooiste voor het design van uw keuken als alle huishoudelijke apparaten ingebouwd zijn. Regelmatig krijgen we de vraag of we ook witgoed voor de klant inbouwen. Helaas is dat niet het geval, onze chauffeurs die witgoed bij u thuis voorbij brengen, zijn hier niet voor opgeleid. Om uw Bauknecht vaatwasser in uw keuken ingebouwd te krijgen moet u of zelf behoorlijk handig zijn of er een klusjesman voor inhuren. Er moet praktisch in alle gevallen aan de keukenkastjes gezaagd worden, en er moeten zowel een extra stroom- als watervoorzieningen ingericht worden. Als u geen verstand van dit soort zaken heeft, kunt u er zelf beter niet aan beginnen.

Aanbieding!
Bauknecht vaatwasser kopen 1 Uitverkocht

VAATWASSER BAUKNECHT 6640

140,00 120,00

De Bauknecht 6640 is een vrijstaande vaatwasser met een energielabel B en houdt dus goed rekening met het milieu en uw energierekening.

Gebruikte Bauknecht vaatwasser 1 Uitverkocht

VAATWASSER BAUKNECHT GSX 4756

70,00

Bij Witgoedhandel De Zwaan is de 2e hands Bauknecht GSX 4756 in het assortiment opgenomen. Deze inbouw vaatwasser is van goede kwaliteit en zal u een hoop afwaswerk besparen.