AEG WASMACHINE

Een AEG wasmachine behoort uiteraard tot de groep der betere merken wasmachines, alleen een Miele wasmachine wordt geacht beter te zijn. De letters staan voor “Allgemeine Elektricit√§ts-Gesellschaft” en klaarblijkelijk is het een Duits merk. Over het algemeen kunen we aannemen dat wat uit Duitsland komt een zeer goed product is net als met auto’s. AEG bouwt goede wasmachines voor zeer redelijke prijzen en dat al sinds jaren. Dit houdt in dat als u een tweedehands AEG wasmachine bij De Zwaan koopt het tevens om een kwaliteitsproduct gaat. Zoals u weet passeren alle 2e hands wasmachines bij De Zwaan de werkplaats voor een grondige test en gaan ze pas de verkoop in als ze door onze vakkundige monteurs 100% in orde bevonden zijn.

 

Een AEG wasmachine kunt u vertrouwen

‘Specialist in het reinigen en beschermen van uw wasgoed’

AEG wasmachines beschermen en reinigen uw was

AEG bestaat al vanaf het jaar 1883. De uitvinder van de draaistroommotor, Michail Doliwo-Dobrowolski, was al in de eerste jaren betrokken bij het bedrijf. Sinds 1985 is AEG eigendom van Daimler-Benz (Mercedes) en uiteraard kan er van een dergelijk bedrijf verwacht worden dat ze een fatsoenlijke wasmachine produceren en dat doen ze ook. AEG heeft als doel dat elke AEG wasmachine op een zeer vriendelijke manier met uw was omgaat zodat deze jarenlang meegaat, en tegelijkertijd zeer schoon wast. De prijzen van AEG wasmachines liggen rond die van een Bosch wasmachine of Siemens wasmachine en momenteel is AEG eigendom van Electrolux met voor Nederland als hoofdvestiging Alphen aan den Rijn.

Waarom een AEG wasmachine aanschaffen

We hebben de redenen om een AEG wasmachine te kopen voor u onder elkaar gezet:

  • Een AEG wasmachine is van Duitse makelij en staat niet bekend snel stuk te gaan. De betrouwbaarheid van een wasmachine is belangrijk, want aan een wasmachine die voortdurend gerepareerd moet worden heeft u weinig.
  • AEG wasmachines beschermen uw wasgoed en optimaliseren de eigenschappen van een goed zeeppoeder. De complete bovenklasse qua merken voor wasmachines wast zeer schoon, AEG hoort daarbij.
  • Een AEG is wat nieuw duurder dan de gemiddelde wasmachine maar u heeft waar voor uw geld. Op de lange duur haalt u de kleine extra kosten tijdens de aanschaf er weer uit. Een AEG is zijn geld dubbel en dwars waard.
  • AEG biedt op nieuwe wasmachines zeer goede garanties en service.

Uw tweedehands AEG wasmachine koopt u het beste bij De Zwaan omdat:

  • De Zwaan 6 maanden garantie geeft op 2e hands AEG wasmachines. Klanten van De Zwaan kunnen ook nadat de garantie verlopen is tegen bodemprijzen hun wasmachine laten repareren indien hij ooit stuk zou gaan.
  • Bij ons bestelt u razendsnel telefonisch, op de site, per e-mail of gewoon bij ons op de zaak in Zwanenburg.
  • Keuze uit zeer vele verschillende modellen die alle tegen aanbiedingsprijzen verkocht worden. Levering is altijd binnen 2 dagen, meestal sneller.
  • U krijgt de wasmachine thuis geleverd indien gewenst. Ook wordt hij dan voor u op zijn plaats gezet en aangesloten, dat zit in de kosten voor de bezorging inbegrepen. Ook testen we hem even voor u bij u thuis zodat u weet dat alles in orde is.
  • Het is bij ons mogelijk om pas te betalen als de wasmachine al werkend bij u thuis staat.

Extra info over onze AEG wasmachines en wasmachines in het algemeen

Een AEG wasmachine is volgens de statistieken van De Zwaan een betrouwbare wasmachine, ook als tweedehands. Net als een aantal andere merken, kunnen we u zeker adviseren om een AEG te kopen en vooral als het om een van de duurdere machines op onze site gaat. Als u nog niet zeker bent welk merk u wilt en graag wat meer informatie over wasmachines doorleest is ons blog een goede plek hiervoor. AEG te duur? Kijkt u eens voor een Indesit wasmachine.

‘Als u vandaag bij De Zwaan uw AEG wasmachine bestelt, krijgt u deze waarschijnlijk morgen maar zeker binnen 2 dagen thuis afgeleverd tegen zeer kleine leveringskosten. Aansluiten en testen van de machine inclusief.’

Aanbieding!
Goedkope wasmachine Enschede

WASMACHINE AEG LAVAMAT PRINCESS

140,00 130,00

Goedkope wasmachine Enschede, goedkoper en met garantie gaat u geen goed nagekeken 2e hands wasmachine vinden zoals wij die u hier aanbieden.

Aanbieding!
AEG wasmachine kopen

WASMACHINE AEG LAVALOGIC 1800

200,00 170,00

AEG wasmachine kopen van het type Lavalogic 1800, deze tweedehands wasmachine loopt als een zonnetje en beschikt over alle top functies.

Aanbieding!
2e hands AEG wasmachine

WASMACHINE AEG LAVAMAT 68410

170,00 150,00

2e hands AEG wasmachine, nu extra afgeprijsd bij De Zwaan. Geweldige 2e hands zeer zuinige wasmachine waarop we u 6 maanden garantie geven.

Aanbieding!
2e hands wasmachine Arnhem

WASMACHINE AEG LAVAMAT 74640

110,00 100,00

2e hands wasmachine Arnhem, wij brengen de wasmachine naar uw woning in Arnhem, sluiten hem voor u aan en geven u 6 maanden garantie. Extreem lage prijs!

Aanbieding!
2e hands wasmachine Enschede

WASMACHINE AEG LAVAMAT MARATHON

150,00 130,00

2e hands wasmachine Enschede, ook voor u in Enschede is De Zwaan de goedkoopste en zekerste. Wij bezorgen de wasmachine en geven 6 maanden garantie.

Aanbieding!
Tweedehands wasmachine Haarlem

WASMACHINE AEG LAVAMAT W 1260

90,00 70,00

Tweedehands wasmachine Haarlem, krijg deze of een andere spot goedkope tweedehands wasmachine bij u thuis bezorgd met 6 maanden garantie erop.

Aanbieding!
Tweedehands AEG wasmachine Uitverkocht

WASMACHINE AEG LAVAMAT 86810

170,00 150,00

Tweedehands AEG wasmachine type Lavamat 86810, goed nagekeken geweldige wasmachine die u koopt met 6 maanden garantie op defecten.

Aanbieding!
Goedkope wasmachine Arnhem

WASMACHINE AEG LAVAMAT 74808

150,00 130,00

Goedkope wasmachine Arnhem, bestel online en wij brengen de wasmachine bij u thuis voorbij. De zwaan heeft de beste prijzen + korting + garantie

Aanbieding!
Goedkope wasmachine Amersfoort

WASMACHINE AEG LAVAMAT 62805

140,00 120,00

Goedkope wasmachine Amersfoort, koop uw wasmachine met zekerheid en garantie voor de beste prijs en laat hem thuis bezorgen door De Zwaan.

Aanbieding!
Goedkope AEG wasmachine

WASMACHINE AEG LAVAMAT 76850

250,00 220,00

Goedkope AEG wasmachine van het type Lavamat 76850, een prachtige wasmachines waar alles op en aan zit wat u zich kunt wensen. Aanbieding!

Aanbieding!
Tweedehands wasmachine Amersfoort

WASMACHINE AEG LAVAMAT 5420

120,00 100,00

Tweedehands wasmachine Amersfoort, wij bezorgen u deze of een andere tweedehands wasmachine van uw keuze tot aan uw deur in Amersfoort.

Aanbieding!
Tweedehands wasmachine Arnhem

WASMACHINE AEG LAVAMAT 64840

180,00 160,00

Tweedehands wasmachine Arnhem, deze zuinige wasmachine krijgt u in Arnhem aan uw voordeur geleverd, Met een half jaar garantie erop.