AEG CONDENSDROGER

Een AEG condensdroger heeft als wasdroger een goede reputatie en hoort daardoor ook duidelijk tot de klasse van de betere merken condensdrogers. Het Duitse merk AEG (Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft) produceert al sinds vele jaren betrouwbare condensdrogers voor schappelijke prijzen. Voor het kopen van een tweedehands AEG condensdroger bij Witgoedhandel De Zwaan geldt hetzelfde, u kunt erop vertrouwen. Alle condensdrogers die bij ons binnenkomen worden intensief getest door onze bekwame witgoedmonteurs. Ze worden pas in deze webshop aangeboden nadat onze vakmensen ze compleet goedgekeurd hebben. En tevens krijgt u natuurlijk een half jaar garantie van ons op uw AEG condensdroger.

 

Op een AEG condensdroger kunt u rekenen

‘Expert in het beschermen en snel drogen van uw kleding’

AEG condensdrogers drogen en beschermen uw wasgoed

In 1883 werd het merk AEG opgericht, hierbij betrokken was Michail Doliwo-Dobrowolski, de uitvinder van de draaistroommotor. Met dergelijke knappe koppen binnen een bedrijf kan het moeilijk verkeerd gaan. Een andere zeer goede referentie is dat het bedrijf Daimler-Benz AEG in 1985 overgenomen heeft. Aangezien in de autowereld een Mercedes als een van de besten geldt, willen ze natuurlijk niet hun goede reputatie verliezen. Een AEG condensdroger behandelt uw wasgoed op een zeer vriendelijke manier, en zorgt er tegelijkertijd voor dat deze grondig gedroogd wordt. Prijzen van AEG condensdrogers zijn in de middenmoot van de markt te vinden, samen met merken als Bosch, Siemens en Electrolux. AEG Nederland vindt u op dit moment in Alphen aan den Rijn.

Waarom een AEG condensdroger kopen?

Een AEG condensdroger komt met de volgende voordelen:

  • Duitse merken staan bekend om hun betrouwbaarheid. Met een condensdroger van het Duitse AEG heeft u een zeer zekere machine in handen, die niet steeds kapot zal gaan.
  • Een AEG condensdroger doet zijn werk naar behoren, en is daarbij tevens gespecialiseerd in het beschermen van uw kleding.
  • Een AEG droger is in aanschaf gemiddeld kostbaar maar het geld wat u extra uitgeeft, heeft u binnen een aantal jaren zeker terugverdiend.
  • Op nieuwe condensdrogers biedt AEG u een uitstekende service en garantie.

Een tweedehands condensdroger van het merk AEG koopt u het beste bij Witgoedhandel De Zwaan, want:

  • De Zwaan geeft u een half jaar garantie op uw tweedehands machine. We hebben unieke voorwaarden die het voor onze klanten mogelijk maken om zeer goedkoop hun condensdroger te laten repareren nadat de garantieperiode al verlopen is.
  • U kunt niet alleen hier in de webshop bestellen, dit kan ook telefonisch, per mail en natuurlijk gewoon bij ons in de vestiging in Zwanenburg.
  • De Zwaan heeft een ruime keuze aan condensdrogers, heeft altijd diverse aanbiedingen lopen, en levert altijd uit voorraad.
  • Tegen zeer schappelijke bezorgkosten krijgt u de machine thuis geleverd, wordt hij aangesloten en voor u getest.
  • Men hoeft bij De Zwaan pas af te rekenen als de machine 100% in orde en aangesloten bij u thuis staat.

Extra info over condensdrogers en ander witgoed

De Zwaan krijgt wat AEG condensdrogers betreft weinig storingen gemeld en dat geldt ook voor een Zanussi condensdroger en een Bosch droger. Ook als tweedehands machine zijn deze merken zeer betrouwbaar, en zeker de topmodellen. Meer informatie over condensdrogers en witgoed kunt u lezen in ons blog.

‘Bestelt u hieronder meteen uw AEG condensdroger, u zult er geen spijt van krijgen. Andere merken condensdrogers vindt u snel via de knop hier beneden.’

Aanbieding!
AEG wasdroger online Uitverkocht

WASDROGER AEG LAVATHERM DIAMANT S

110,00 100,00

AEG wasdroger online bestellen, type Lavatherm Diamant S. Van strijkdroog tot zeer droog, allemaal geen probleem voor deze AEG wasdroger.